Fanii MONBEBE, lăudați pentru comportamentul de la concertele MONSTA X

news-thumbnail

Zeci de mii de fani MONBEBE s-au întâlnit în trei zile de concerte cu membrii MONSTA X. Aceștia au avut grijă de idolii lor favoriți într-un mod exemplar.

MONSTA X a susținut recent cel de-al șaselea concert oficial al fanclubului MONBEBE „MX AGENT” în perioada 29 aprilie – 1 mai. Zeci de mii de fani s-au bucurat de concertul care a avut loc la Gimnaziul Olimpic de Handbal SK din Seul.

În urma concertelor, mai multe fancam-uri au circulat online pe Youtube și rețelele sociale. Dintre acestea, fancam-urile membrilor coborând de pe scenă și cântând în mijlocul publicului au atras mult atenția.

Chiar dacă nu era multă pază care să se asigure că fanii nu vor sări pe idoli, MONBEBE au rămas cuminți la locurile lor, oferindu-le membrilor suficient spațiu pentru a cânta și a trece pe lângă ei.

Acest lucru a atras multă atenție din partea altor fandom-uri. Ulterior, fanii MONBESBE au fost umpluți de laude pentru modul în care și-au protejat singuri artiștii. Mai multe comentarii de pe web spuneau: „Au fost cu adevărat calmi”, „Mi-aș dori ca toți fanii K-pop să se comporte ca MONBEBE”, „Sunt cei mai buni” și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s