[CCC] Tot mai multe artiste coreene sunt criticate după ce poartă haine care lasă o parte din sâni la vedere

Un nou trend în moda coreeană ajunge motiv de discuție printre internauți.

În ultimul timp, internauții coreeni au început să discute despre ținutele purtate recent de cântărețele sau actrițele coreene, considerând că ar fi indecente. Se pare că tot mai multe artiste aleg să poarte bluze, tricouri, rochii sau crop topuri care lasă la iveală partea de jos a sânilor.

Printre artistele care s-au îmbrăcat după acest nou trend, se numără Jennie din BLACKPINK, HyunA, BIBI, Chaewon din LE SSERAFIM. Chiar și actrița-model Jung Ho Yeon a fost văzută purtând o astfel de rochie la Met Gala 2022, reprezentând marca Luis Vuitton.

Se pare că acest trend nu apare doar la celebritățile din Coreea, întrucât și artistele americane poartă astfel de ținute.

Haideți să vedem ce au avut de spus internauții despre această nouă modă!

 1. Ei bine, nici nu poți spune că unele dintre ele chiar „poartă” acele haine….
 2. Nu-ți vei mai putea arăta chipul în mod public după ce ai purtat asemenea haine în țara noastră…
 3. Trebuie să ne abținem de la a numi pe toată lumea celebrități… Jumătate din populația noastră se numește celebritate.
 4. Aceasta este o modă imposibilă pentru femeile din Coreea, așa că nu există nicio controversă!
 5. Nici noi nu putem rămâne în urmă! (referință la bărbați). Ar trebui să ne expunem și noi fundul și să începem propria noastră modă!
 6. Atunci bărbații ar trebui să înceapă să poarte cârpe minuscule care să le acopere organele genitale, așa cum fac africanii!
 7. Sper că acest lucru nu va deveni un trend… E deja destul de groaznic să văd celebrități care poartă așa ceva, dar pur și simplu nu-mi pot imagina fetele îmbrăcate așa pe stradă… Imaginează-ți să întâlnești o astfel de femeie în metrou sau autobuz… Vom fi acuzați 100% de hărțuire.
 8. Ar putea la fel de bine doar să poarte o bandă acolo!

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Un gând despre „[CCC] Tot mai multe artiste coreene sunt criticate după ce poartă haine care lasă o parte din sâni la vedere

 1. Aida

  Chiar nu înțeleg ce e așa de rău …mie una îmi plac. Nu sunt cu sânii la vedere, poate doar puțin puțin de tot dar nu mi se pare exagerat. Mai exagerat e să porți haine transparente fără sutien sau bustieră. Atunci când idolii (și nu numai, și populația) poartă fuste/rochii așa de scurte încât pantalonii ăia negri pe care îi poartă pe dedesubt sunt mai lungi decât articolele vestimentare sau decolteuri generoase nimeni nu zice nimic, deja fanii sunt chiar culmea .

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s