Trei motive pentru care ar trebui să aștepți cu nerăbdare debutul trupei TNX

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să le acorzi atenție acestor băieți!

Primul grup al agenției P NATION, numit TNX, va face primii pași în industria muzicală odată cu lansarea albumul de debut intitulat „WAY UP” în data de 17 mai. Grupul a început să atragă atenția fanilor, deoarece se află sub coordonarea lui PSY.

Uite trei motive care fac acest grup și mai special decât este deja:

  1. Pe lângă sprijinul oferit de către agenția P NATION și PSY, trupa se va afla într-o colaborare cu Yoo Gun Hyung, persoana care a compus hitul mondial „Gangnam Style”, dar și alături de Penomeco.
  2. Grupul și-a dovedit deja talentul prezentându-și membrii, deoarece toți sunt foști concurenți ei programului de audiție „LOUD”, unde au fost selectați pentru a debuta prin intermediul unor probe propuse de PSY și JYP. TNX este grupul format după finalizarea emisiunii, când însuși PSY i-a ales.
  3. De asemenea, membrii TNX au participat activ la compunerea și producerea melodiilor pentru albumul de debut. Cu excepția melodiilor „180 Seconds” și „Already”, toate piesele incluse în album au fost scrise și compuse de către membrii. Hwi a participat la scrierea, compunerea și aranjarea a două piese, inclusiv două melodii ale laturii B a albumului, „WE ON” și „A Little Song”. Kyungjun și Junhyeok au participat și la scrierea versurilor care exprimă povestea evoluției a 6 persoane.

Te-am convins?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s