Kihyun din MONSTA X recunoaște imediat o fană care i-a fost colegă de școală!

[SBS Star] VIDEO: MONSTA X KIHYUN Instantly Recognizes a Fan Who Was His Classmate Ages Ago

Știrea a făcut deja multă vâlvă pe internet. Deși a trecut o mulțime de timp, Kihyun din MONSTA X  și-a recunoscut pe loc o fostă colegă de școală, la o întâlnire cu fanii. Povestea este super amuzantă.
Pe 5 mai, MONSTA X a organizat un eveniment de autografe pentru fani, pentru a sărbători lansarea celui de-al 11-lea mini album al grupului, „SHAPE of LOVE”. La acest eveniment de semnare a fanilor, Kihyun a întâlnit o fană specială, care de fapt i-a fost colegă de clasă la școală.

Fana respectivă a explicat că a fost în aceeași clasă cu Kihyun cu mult timp în urmă, dar că a început să-i placă MONSTA X fără să știe că Kihyun este acel Kihyun de la școala ei!

După ce a început să-i placă de MONSTA X, Kihyun a intrat în inima ei și în cele din urmă a devenit bias-ul ei suprem. Timp de aproximativ două luni, ea a fost ocupată cu activitățile de fană a lui Kihyun, făsă să știe că el era acel băiat din cartierul ei  de când era mică. Dar într-o zi, ea și-a dat seama în sfârșit că Kihyun era fostul ei coleg de clasă.

Ea a obținut, din fericire, un bilet la evenimentul de autografe și l-a întâlnit pe Kihyun în persoană pe 5 mai.  De îndată ce Kiihyun a văzut-o și i-a citit numele, ochii lui s-au mărit și a rămas cu gura deschisă de surprindere. Deși purta o mască, el o recunoscuse imediat.

Ea a spus că nu se așteptase să o recunoască, dar că a fost recunoscătoare și i-a părut rău că s-a întâmplat așa, după ce ei i-a luat două luni să îl recunoască.

Kihyun a întrebat-o neîncrezător: „Este adevărat? Ești cu adevărat tu fata pe care eu o cunoșteam? Serios? Cât timp a trecut? Ce ai mai făcut?”

Fana a răspuns: „Da, au trecut câțiva ani, într-adevăr. M-am descurcat bine. Sunt doar ocupată cu munca”.

Kihyun a râs și a răspuns: „Uau, am crescut, nu-i așa? Adică, cu siguranță îmbătrânim, vârsta noastră este…”

Din păcate, timpul a expirat și ea a trebuit să meargă mai departe după asta, așa că fana nu a putut să-i spună tot ce voia să-i spună. Ea a declarat că i-a scris și i-a dat o scrisoare lui Kihyun că va continua să-l susțină.

 

 

Sursa

2 gânduri despre „Kihyun din MONSTA X recunoaște imediat o fană care i-a fost colegă de școală!

  1. youabby

    Ce față a făcut Kihyun 😀a fost un moment asa drăguț că m-am incantat și pe mine!🤗In alta ordine de idei sper că și ceilalți membri să semneze contractul cu Starship, pentru a fi împreună cat mai mult timp posibil 🤗

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s