Kim Tae Ri a modificat rochia purtată la premiile Baeksang 2022 pentru a evita controversele

Here are the winners of the 58th Baeksang Arts Awards: 2PM's Junho, Kim Tae  Ri and more | PINKVILLA

 

Yo or Hell No? Dakota Johnson in Brandon Maxwell Couture for the Academy Governors Awards

 

Pentru că modelul original, purtat de o actriță de la Hollywood, era prea decoltat, Kim Tae Ri a ales să modifice bustiera rochiei originale purtată la premiile Baeksang din acest an.

Kim Tae Ri a fost printre cei mai de succes vedete la Baeksang Art Awards 2022, câștigând două premii. Iar abilitățile actriței nu au fost singurul lucru onorat la acest premiu, pentru că ea uimit oamenii cu apariția sa remarcabilă într-o rochie albă superbă.

Rochia lui Kim Tae Ri a avut un design minimalist care combina o bluză tip bustieră și o fustă largă cu talie înaltă. Datorită rochiei, actrița a fost în centrul atenției, arătând atât șic, cât și îndrăzneț.

Anterior, acest design a fost purtat de starul de la Hollywood Dakota Johnson. În comparație cu Kim Tae Ri, rochia lui Dakota a fost mai revelatoare, afișându-și decolteul sexy cu un top mai scurt  și o croială în sus.

Rochia face parte din colecția de primăvară 2020 a lui Brandon Maxwell. În versiunea originală, croiala a fost ondulată în sus pentru a scoate în evidență bustul, dar Kim Tae Ri a modificat designul pentru a mări bustiera. Mulți oameni cred că modficarea actriței a fost bună, văzând că este mai potrivită pentru cultura coreeană, care este mai conservatoare.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s