Filmările pentru drama „Joseon Therapist” sunt reluate la o lună după un accident major

Filmările pentru drama „Joseon Therapist” sunt reluate, la o lună după ce un accident de autobuz a ucis un producător și a rănit grav trei membri din personal.

Accidentul a avut loc pe 31 martie, când un autobuz ce transporta mai mult de zece membri din personal s-a ciocnit cu un transport de marfă ce mergea periculos pe autostradă. Imediat după accident, filmările pentru dramă au fost stopate.

La începutul lunii aprilie, actorii principali Kim Hyang Gi și Kim Min Jae au apelat la rețelele sociale pentru a obține susținere de la public pentru a ajuta persoanelor rănite să se însănătoșească mai rapid. Kim Hyang Gi a scris pe contul ei de Instagram următoarele: „Un membru din personal are nevoie de o transfuzie de sânge, dar la moment este o criză de sânge. Îmi cer scuze pentru că mă simt de parcă îmi pun sentimentele în lucruri de țin de viață și moarte, dar aș dori să cer pentru ajutorul vostru.”

La câteva zile după, Kim Min Jae a oferit o actualizare fanilor: „Mulțumesc persoanelor care au participat și au oferit sânge, transfuzia de urgență a abut loc cu succes. Toți din echipa de filmat a dramei „Joseon Therapist” fac tot ce e cu putință pentru a trece peste această situație. Sper că în curând vom veni cu știri pozitive.”

Așa cum filmările pentru dramă au fost reluate, membrilor din personal, dar și actorilor, le sunt oferite sesiuni de terapie pentru a preveni simptome se stres post-traumatic.

Drama „Joseon Therapist” spune istoria unui doctor la farmacia palatului pe nume Yoo Sae Poong, care a fost cândva de mare valoare. După ce e implicat într-un scandal periculos, Yoo Sae Poong este dat afară de la palat și ajunge într-un sat straniu, unde întâlnește doi locuitori interesanți, care practică lecuirea inimii și minții.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s