Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop, Bae In Hyuk și Heo Joon Ho caută succesul cu orice preț în posterul dramei “Why Her?” 

Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop, Bae In Hyuk, And Heo Joon Ho Do Whatever It Takes To Succeed In “Why Her?” Poster

K-Drama SBS “Why Her?”  a lansat un nou afiș intrigant, cu principalii actori!

 “Why Her?” este o dramă romantică de tip mister, în care joacă Seo Hyun Jin în rolul lui Oh Soo Jae, o avocată cu mult sânge rece care și-a urmărit succesul propriu, și Hwang In Yeop în rolul studentului la drept Gong Chan, care va face orice pentru a o proteja. În drama îi mai apar Heo Joon Ho, Bae In Hyuk, Kim Chang Wan, Lee Kyung Young, Bae Hae Sun și alții.

Personajul lui Seo Hyun Jin, Oh Soo Jae, este cea mai tânără parteneră as a firmei de avocatură TK. Ea este un personaj rece, dotat cu o dorință arzătoare de a câștiga și cu un simț de a-și face dreptate singură neînfricat care îi face pe adversarii ei să îngenuncheze în fața ei. Hwang In Yeop îl joacă pe Gong Chan, care are o mare empatie ce îi permite să privească în inimile altora. Cu toate acestea, el are și un trecut dureros care a făcut ca destinul lui să se complice. Gong Chan începe să experimenteze o schimbare după ce se întâlnește cu Oh Soo Jae, care a fost destituită din poziția ei pentru a deveni profesor afiliat la facultatea de drept din cauza unui incident neașteptat.

Actorul veteran Heo Joon Ho îl joacă pe președintele firmei de avocatură TK, Choi Tae Guk, care depășește în mod deschis granița binelui și a răului fără nicio ezitare dacă este pentru a-și materializa dorințele. Bae In Hyuk joacă rolul singuraticului student la drept Choi Yoon Sang, care este și al doilea fiu al președintelui Choi Tae Guk.

În posterul recent lansat, Oh Soo Jae, Gong Chan, Choi Tae Guk și Choi Yoon Sang apar unul lângă celălalt, privind în direcții diferite. Purtând un costum roșu îndrăzneț, Oh Soo Jae iese în evidență în mijlocul mulțimii fără identitate, cu privirea ei dură. Umbra aruncată asupra lui Gong Chan contrastează cu chipul său inocent, ridicând întrebări despre legătura lui cu Oh Soo Jae. Stând cu spatele la Oh Soo Jae, Choi Tae Guk are o expresie rigidă, în timp ce Choi Yoon Sang are o privire singuratică și exprimă multe emoții complicate. Textul de pe afiș spune: „Pentru a supraviețui, în partea de sus, comportă-te mai letal.”

 “Why Her?” are premiera pe 3 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s