Serialul Netflix „The Sound of Magic” cu Ji Chang Wook crește în popularitate la nivel internațional + bate recorduri

Încheiată recent, K-Drama „The Sound of Magic” cu Ji Chang Wook bate noi recorduri de audiență pe Netflix!

Potrivit Flix Patrol, un site de clasare a serviciilor de conținut online pe data de 11 mai, noua dramă coreeană „The Sound of Magic” s-a clasat pe primul loc în „Programele TV populare Netflix” în 15 țări din întreaga lume și a ocupat locul 5 în clasamentul general. 

„The Sound of Magic” este un nou serial original Netflix care a fost lansat simultan în 190 de țări pe 6 mai.

Această dramă ia forma unui musical și spune povestea unui magician misterios Ri Eul (Jucat de Ji Chang Wook), care apare brusc în fața unei fete care și-a pierdut visul. Drama o urmărește pe Yoon A Yi (jucată de Choi Seong Eun și un băiat care este forțat să viseze, Na Il Deung (jucat de Hwang In Yeop).

Drama a fost filmată sub forma unei „drame muzicale” în care actorii cântă și dansează, ceea ce este greu de găsit în serialele coreene. Regizorul Kim Sung Yoon a fost primul care a acceptat provocarea de a combina aspectul muzical cu drama.

Regizorul Kim explică că nu a intenționat să facă o dramă muzicală de la început, dar a adus muzică pentru a maximiza emoțiile personajului principal.

Deși nu a fost transformat în mod deliberat într-o dramă muzicală, motivul pentru care este atât de populară în țări precum India poate fi atribuit acestui tip de „dramă muzicală”.

India este o țară care a creat un gen numit Bollywood, iar elemente muzicale precum muzica și dansul apar în film pentru a imprima atmosfera piesei.

În „The Sound of Magic”, scene cu elevi care dansează și cântă împreună apar de mai multe ori, iar acestea sunt analizate ca factori care au captat inimile spectatorilor indieni.

Flix Patrol clasifică fiecare țară pe baza topului 10 oferit de Netflix, cumulează clasamentele și le dezvăluie.

Potrivit conținutului lansat în această după-amiază, „The Sound of Magic” s-a clasat pe primul loc fiind cel mai vizionat program TV în 15 din 42 de țări, cum ar fi Bahrain, Bangladesh, Hong Kong, India, Indonezia, Iordania, Kuweit, Malaezia, Maldive, Oman, Pakistan, Filipine, Qatar, Arabia Saudită și Sri Lanka.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s