Postări de pe blogul fostei membrei Jewelry, Jo Min Ah, stârnesc zvonuri despre violență domestică!

Din păcate, artista ar putea fi o victimă a violenței domestice.

În data de 17 mai, Jo Min Ah a postat pe blogul său: „O plimbare cu căruciorul cu prințul Kang Ho (copilul ei). Pot îndura totul pentru că mama trebuie să te protejeze. O să țin totul în mine și îmi voi vindeca rănile pentru a trăi totdeauna fericită alături de copilul meu”.

Ea a postat cu o zi înainte: „În timp ce Kang Ho dormea, haosul neîncetat a început, iar mama a fost aruncată pe podea, ceea ce a făcut-o să-și piardă cunoștința din cauza impactului. Au sosit paramedicii, la fel și poliția”.

De asemenea, Jo Min Ah i-a răspuns unui fan, afirmând: „Când au venit paramedicii, el îmi acorda primul ajutor deja, iar după ce au plecat, m-a înjurat din nou. Fiecare zi se simte ca naiba. Salvează-mă”.

Jo Min Ah s-a căsătorit cu directorul unui centru de fitness în 2020 și au întâmpinat primul copil în luna iunie a anului 2021.

Dacă este adevărat că artista este o victimă a violenței domestice îi ținem pumnii pentru a ieși din acel iad cât de curând posibil. Nu uitați să cereți mereu ajutorul persoanelor de încredere dacă vă confruntați cu orice fel de violență!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s