„Tomorrow” răspunde acuzațiilor referitoare la folosirea unor informații despre Jungkook și V din BTS într-o scenă

“Tomorrow” Responds To Allegations Of Using Information About BTS’s V And Jungkook In A Scene

Serialul coreean primește acuzații noi!

Recent, internauții s-au adunat pe o comunitate online pentru a discuta despre cel mai nou episod al dramei coreene „Tomorrow”, mai exact episodul 7, difuzat pe data de 22 aprilie. Scena în cauză a prezentat o listă a unor persoane decedate, unde fanii au observat faptul că este trecut numele Kim Tae Hyung (numele real al lui V din BTS) și data de naștere 30 decembrie, 1971. Deși anul nașterii este diferit, data de 30 decembrie este data nașterii și a lui V.

O altă foaie avea notată data de 1 septembrie 1997, care este data exactă a nașterii lui Jungkook, asociată cu numele lui Kim Yu Rim.

Pentru a răspunde acuzațiilor, o sursă de la drama „Tomorrow” a lansat o declarație în data de 17 mai, unde a spus: „Datele de naștere de pe listă sunt pur și simplu niște numere aleatorii, o combinație de cifre. Nu există nicio intenție în spatele acestora.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „„Tomorrow” răspunde acuzațiilor referitoare la folosirea unor informații despre Jungkook și V din BTS într-o scenă

  1. zicoji13

    unii chiar nu citesc partea de început? de ce spun că unele locuri, evenimente nu au treabă cu prezentul, și totul e pur ficțiune, doar pentru că s-a ajuns la această combinație, gata, e sfârșitul lumii

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s