HyunA îi răspunde adorabil unui fan care a cerut-o în căsătorie

HyunA a fost cât nu se poate mai sinceră atunci când un fan a cerut-o în căsătorie la un concert!

În timpul unui festival la care HyunA a fost invitată să cânte, artista a remarcat că o persoană din mulțime a ridicat o pancartă pe care scria: „Oamenii care te cer în căsătorie sunt în trend zilele acestea?” Luată prin surprindere, aceasta a răspuns: „Oh, ești serios?

După un moment de ezitare, HyunA a zâmbit și și-a ridicat mâna, cu inelul pe cel de-al patrulea deget. Aceasta a spus: „Ce să fac? Deja am un inel pe deget.” Apoi, după ce a părut că se gândește, a adăugat: „Dar știți ceva? De fapt, am venit cu iubitul meu astăzi. Așa că haideți să vă fac cunoștință cu el.

Când DAWN a intrat pe scenă, HyunA i-a explicat: „Cineva m-a cerut în căsătorie, așa că, din păcate, a trebuit să îi spun că port deja un inel.” Auzind situația, DAWN s-a întors spre mulțime și a spus: „Cine? Cine își încearcă șansa cu iubita mea?” Apoi a ridicat la rândul său mâna și a spus: „Nu vedeți asta?

Ceva mai târziu, fanii au cerut ca HyunA și DAWN să cânte „Ping Pong”, așa că artiștii au improvizat și le-au îndeplinit dorința. Puteți vedea acest moment în videoclipul de mai jos!

sursă

Un gând despre „HyunA îi răspunde adorabil unui fan care a cerut-o în căsătorie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s