Kim Min Kyu confirmă că va juca într-o nouă K-Drama romantică de tip fantezie

Kim Min Kyu Confirmed To Star In New Fantasy Romance Drama

Kim Min Kyu se pregătește deja pentru următorul său proiect!

Pe 23 mai, s-a confirmat că Kim Min Kyu va juca într-o nouă dramă intitulată „High Priest Rembrary” (traducere literală). Adaptată după un roman web intitulat „Holy Idol” care s-a transformat și într-o serie de webtoon, drama romantică fantastică se învârte în jurul marelui preot Rembrary, care deține corpul unui idol necunoscut Woo Yeon Woo.

Kim Min Kyu, care a primit multă dragoste în proiectul său anterior „A Business Proposal”, preia rolul principal al lui Rembrary. El este un mare preot dintr-o altă lume care a venit în această lume pentru a lupta cu regele demon. Cu toate acestea, când și-a venit în fire, s-a trezit în trupul unui idol frumos. Va fi interesant de urmărit povestea hilară a modului în care un mare preot se va adapta la viața unui idol, povestea romantică – care nu era în lucrarea originală – și noua transformare a lui Kim Min Kyu.

Kim Min Kyu a debutat în 2013 cu rolul său din drama tvN „Monster”. Și-a lărgit spectrul actoricesc prin interpretarea sa în mai multe proiecte, inclusiv „Signal”, „Perfume” și „Queen: Love and War”.

„Marele Preot Rembrary” este programat să fie difuzat în prima jumătate a anului 2023.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s