Kim Sae Ron plătește întregul cost al înlocuirii transformatorului pe care l-a distrus

Compania de electricitate Korea Electric Power Corporation (Kepco) a confirmat că actrița Kim Sae Ron a plătit integral pentru a înlocui transformatorul pe care l-a distrus.

Potrivit informațiilor oferite de Kepco pe 23 mai, Kim Sae Ron a plătit integral pentru a înlocui cutia transformatorului electric pe care a distrus-o în timp ce conducea sub influența alcoolului. Înlocuirea a costat aproximativ 20 de milioane de woni (aproximativ 15 817 USD), iar un reprezentant Kepco a spus că Kim Sae Ron a fost cea care i-a contactat prima pentru a plăti daunele.

Cu toate acestea, Kim Sae Ron încă negociază înțelegeri cu afacerile din zonă, deoarece mai multe clădiri au suferit pene de curent din cauza accidentului. S-a raportat că este probabil asigurarea ei să acopere daunele.

În dimineața zilei de 18 mai, la aproximativ ora 8:00,  ora locală vehiculul lui Kim Sae Ron a intrat într-o cutie a unui transformator electrică situată pe marginea drumului, lângă Cheongdam-dong, Gangnam. Când poliția i-a cerut lui Kim Sae Ron să facă un test etilotest, Kim Sae Ron a refuzat și a cerut să fie transportată la spital pentru un test de sânge.

Ca urmare a incidentului pe care l-a făcut, semafoarele s-au stins, iar companiile din zonă au raportat întreruperi ale sistemului de procesare a plăților, unele fiind forțate să se închidă pentru toată dimineața, deoarece reparația a durat aproximativ 5 ore.

Rezultatul testului de sânge al lui Kim Sae Ron va fi disponibil în jurul datei de 1 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s