Agenția comentează cu privire la daunele plătite de Kim Sae Ron + oprește filmările la drama Netflix „Hunting Dogs”

news-thumbnail

Agenția actriței Kim Sae Ron oferă informații despre daunele pe care le-a plătit deja în urma accidentului auto provocat sub influența alcoolului și anunță retragerea ei de la filmările pentru serialul Netflix „Hunting Dogs„.
Pe 23 mai, agenția GOLDMEDALIST Entertainment a lui Kim Sae Ron a lansat o scurtă declarație privind despăgubirile pentru daunele cauzate de accidentul provocat de actriță sub influența alcoolului.

Un reprezentant al agenției a declarat: „Kim Sae Ron a decis să-și asume personal responsabilitatea pentru daunele cauzate de accident. Prețul afișat în prezent în știri este o estimare pe care am primit-o de la Korea Electric Power Corporation la scurt timp după accident. Suma reală este în prezent în curs de decontare de către compania de asigurări. În ceea ce privește compensarea, compilăm cazuri nu numai de la Korea Electric Power Corporation, ci și de la cei care au suferit daune.”

Ei au adăugat: „Ne cerem scuze din nou celor care au suferit. Vom face tot posibilul pentru ca despăgubirile pentru daune să poată fi efectuate.”

Aproximativ 50 de locuri, inclusiv patru clădiri din apropiere, un semafor și o lampă stradală și-au pierdut curentul în urma accidentului, după ce mașina actriței s-a izbit de un transformator electric. Firmele din jur nu au putut funcționa în cele patru ore necesare pentru a instala un nou transformator.

Reamintim că în dimineața zilei de 18 mai, Kim Sae Ron a fost oprită de poliție pentru conducere în stare de ebrietate, iar agenția ei a împărtășit o scurtă declarație ca răspuns. A doua zi, Kim Sae Ron a oferit scuze prin agenția ei și a renunțat la viitoarea dramă SBS „Trolley” (titlu literal). De asemenea, actrița a postat scuze scrise de mână pe Instagram.

Pe 23 mai, echipa viitoarei  drame Netflix „Hunting Dogs” (titlu literal) a comentat, de asemenea, că Kim Sae Ron a oprit filmările pentru dramă, dar nu va părăsi distribuția. Deși actrița nu va mai participa la filmări, este încă nehotărât dacă filmările la care a lucrat deja vor fi șterse sau nu. Se mai spune că programul lansării dramei este încă în discuție.

Surse: soompi, gstarlive

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s