Băieții din GOT7 discută despre revenirea cu noul album și altele

GOT7 Talks About How Their New Self-Titled EP Came To Be, Receiving All Trademark Rights From JYP, And More

În data de 23 mai, trupa de băieți a participat la o conferință de presă specială pentru revenire!

În cadrul conferinței, membrii GOT7 au fost entuziasmați să împărtășească cât mai multe gânduri legate de revenire. Mark a fost primul care a început să vorbească: „Ne pregătim încă de anul trecut, iar acum iată-ne aici! Am reușit să revenim. Am fost foarte fericit în toată această perioadă plină de pregătiri și am fost cu gândul la fani.” JAY B a completat: „Este o ușurare pentru noi că am putut avea o revenire în formulă completă, iar de aceea sunt recunoscător personalului agenției care ne-a ajutat. Mă simt emoționat. Se simte ca un vis.”

Jackson a continuat: „Liderul nostru, JAY B, a trecut prin multe în ultimul timp și nu a fost ușor. Eu sunt fericit că am putut lucra împreună.” Jinyoung a spus: „Fanii noștri ne-au așteptat o lungă vreme, așa că mă simt ușurat că în sfârșit a sosit momentul și am revenit.”, iar Youngjae a spus: „Vă mulțumim tuturor pentru așteptare. Ne-am întâlnit cu o parte din fanii noștri și la concert. Sunt atât de recunoscător!”

BamBam a spus: „Întrucât a trecut atât de mult timp, ne-a plăcut să ne pregătim împreună pentru revenire și am simțit din nou că GOT7 este menit să aibă șapte membri.” În cele din urmă, Yugyeom a comentat: „Sunt fericit că suntem aici împreună. Ne-am pregătit cu multă sârguință, așa că vă rugăm să ne oferiți sprijin și dragoste.”

După ce și-au încheiat contractele cu JYP Entertainment, aceștia au semnat cu diverse alte agenții. Cu toate acestea, au decis să facă o revenire ca trupă alcătuită din 7 membri. Legat de acest aspect, BamBam a spus: „Am lansat acest album deoarece am vrut să păstrăm echipa și să le arătăm fanilor că nu ne-am despărțit. Am reușit să păstrăm această promisiune față de fani și dorim să ne concentrăm în continuare pe promovarea trupei GOT7.”

De asemenea, se pare că băieții au primit și toate drepturile de autor de la JYP Entertainment. JAY B a comentat: „Nu e de parcă le-am primit doar pentru că legea s-a schimbat, ci pentru că CEO-ul JYP Entertainment a acceptat bucuros să ne acorde drepturile de autor. După ce am discutat și cu avocatul, acesta a spus că nu a mai întâlnit cazuri în care acele drepturi să fie acordate cu bucurie, așa că îi suntem recunoscători fondatorului Park Jin Young, dar și CEO-ului Jung Wook.”

JAY B a mai spus cu sinceritate: „Aș fi putut să las pur și simplu treaba altcuiva. Aveam dubii, așa că am contactat fiecare membru pentru a primi documentele și semnăturile. Mi-am dat seama că aceste lucruri nu sunt ușor de întocmit, așa că sunt profund recunoscător agenției.”

Noul album poartă chiar numele grupului, iar legat de acest lucru, Jinyoung a comentat: „Motivul pentru care noul nostru album se numește „GOT7” este pentru că această imagine pe care am pregătit-o este cea mai asemănătoare cu GOT7. Ne-am ales piesa de titlu având în vedere acest lucru. Am strălucit cel mai mult pe scenă atunci când cântam sau dansam pe melodii compuse de JAY B, așa că ne-am gândit să revenim cu un astfel de concept muzical pentru a arăta culoarea pe care o deține GOT7.”

Cum membrii nu se mai află sub aceeași agenție, aceștia au folosit apelurile video pentru a comunica cu ușurință de la distanță. Jinyoung a dezvăluit: „În timp ce ne pregăteam pentru această revenire, m-am gândit la debutul nostru. Am muncit la acest album simțindu-ne foarte anxioși, dar încântați. Mi-am amintit de cei doi ani alături de membri.” JAY B a comentat: „Faptul că am reușit să lansăm un nou album sub numele GOT7 reprezintă o gură de aer pentru noi toți. Nu am uitat de unde am plecat.

În cele din urmă, aceștia au discutat despre ceea ce înseamnă GOT7 pentru ei. JAY B a răspuns: „Un lucru la care m-am gândit atent în timpul activităților individuale este faptul că, deși este distractiv să fii solo, deși sună egoist, nu trebuie să uit de unde am plecat. Ultimii șapte ani pe care i-am petrecut promovând alături de GOT7 par înrămați într-o fotografie sau, mai bine spus, un album foto. Ele sunt rădăcinile vremurilor care vor continua să treacă în viitor.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s