Seo Hyun Jin, terifiată și stropită cu sânge în pozele pentru noua dramă de mister „Why Her?”

Seo Hyun Jin Is Terrified And Covered In Blood In New Mystery Romance Drama “Why Her?”

Viitoarea dramă de pe canalul SBS, „Why Her?”, dezvăluie un moment plin de intrigă!

„Why Her?” este o nouă dramă în gen mister și dragoste, în care actrița Seo Hyun Jin joacă rolul lui Oh Soo Jae, un avocat cu inima rece care a crescut fără emoții în drumul ei spre succes, și unde actorul Hwang In Yeop este studentul la drept Gong Chan, care face totul să o protejeze.

În calitate de cea mai tânără parteneră la Firma de Avocatură TK, Oh Soo Jae are un aer rece și cinic, e plina de ambițiune și are o dorință arzătoare de a câștiga cu orice preț. Când ea trăiește o cădere ce are loc brusc, într-o clipită, ea dă de Gong Chan, care, la rândul lui, ascunde răni dureroase.

În noile poze lansate pentru dramă, Oh Soo Jae își pierde echilibrul când se trezește în mijlocul unui incident șocant. Cu frică în ochii ei, Oh Soo Jae privește într-un punct în depărtare fără să creadă ce se întâmplă, iar rochia ei albă și imaculată este acum stropită cu sânge.

Următoarea poză o prinde pe Oh Soo Jae arătând amorțită, mergând singură în toiul nopții, iar acea lumină din ochii ei fiind acum înlocuită cu o privire fără emoții.

Potrivit producătorilor dramei, această noapte cu stropi de sânge va pune un stop în cariera luminoasă a lui Oh Soo Jae.

„În timpul în care Oh Soo Jae aproape a atins succesul în cariera sa, viața ei va ajunge în pericol, iar, din cauza unui incident neașteptat pe care ea nici nu și l-a putut imagine”, au spus ei. „De la începutul primului episod, un scenariu spectacular va fi pus în acțiune ca un vârtej ce vă va ține captivați.”

Premiera dramei „Why Her?” va avea pe pe 3 iunie, la ora coreeană 22:00.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s