NCT Dream domină clasamentele iTunes din toată lumea cu albumul „Beatbox”

Albumul „Beatbox” de la NCT Dream a intrat în mai multe clasamente iTunes din diferite părți ale lumii.

Albumul a fost lansat pe 30 mai și deja se poate mândri cu o mulțime de realizări. Acesta a debutat pe locul 3 în clasmentul iTunes mondial și a ajuns pe poziția a 14-a în clasamentul European iTunes. A ocupat locul 1 în clasamentul „Top Album” din 11 țări, precum India, Indonezia, Malaezia, Filipine, Rusia, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam și multe altele, iar pe 31 mai albumul a ajuns pe locul 10 în clasamentul Statelor Unite „Top Album”  de pe iTunes.

În particular, melodia principală „Beatbox” a ocupat locul 11 în topul mondial de pe iTunes și a ajuns pe locul 1 în clasamentul „Top Song” de pe iTunes în diferite țări, precum Indonezia, Mongolia, Tailanda și Vietnam. Alte melodii de pe album – „To My First”, „On The Way” și „Sorry, Heart” s-au clasat pe locurile 26, 29 și respectiv 30.  

Albumul „Beatbox” de la NCT Dream este versiunea reîmpachetată a celui de-al doilea album întreg „Glitch Mode”. În prima zi de vânzări, au fost achiziționate 364.234 de copii pe Hanteo, devenind astfel al cincilea cel mai bine vândut album al grupului în prima zi de la lansare.

Puteți urmări mai jos videoclipul melodiei:

 

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s