Internauții sunt furioși să afle că universitatea Daejin a invitat trupa Cignature să cânte la festival doar pentru că era gratis

O declarație oficială a unei universități primește multă atenție în mediul online după ce a dezvăluit motivul pentru care trupe de fete mai puțin populare sunt invitate la foarte multe festivaluri.

Așa cum lunile mai și iunie sunt perioada pentru festivalurile la colegii și universități, acestea dezvăluie postere cu artiștii și trupele ce au fost invitate să cânte la instituțiile de învățământ.

Recent, trupa Cignature a fost invitată să cânte la festivalul de la Universitatea Daejin, care a cauzat un pic de controversă printre studenți. De obicei, aceste festivaluri sunt sponsorizate de studenți. De aceea, studenții de la Universitatea Daejin au fost dezamăgiți că consiliul de studenți nu a invitat o trupă mai populară pentru festivalul lor.

Mai târziu, consiliul studențesc a venit cu o declarație oficială, explicând că Cignature a fost invitată la festival pentru că agenția trupei nu a cerut nici o taxă. Totuși, unii studenți nu erau la curent și au înțeles greșit că banii pe care ei i-au achitat au fost folosiți pentru un grup mai puțin popular.

După ce declarația a ajuns online, mulți internauți au simpatizat pentru grupul de fete, așa cum ele nu au fost plătite să cânte la festival și au fost umilite. De parcă nu era destul de trist deja, ele au trebuit să îndure furia studenților cărora nu le-a plăcut ca ele să fie invitate.

Printre comentariile internauților sunt și următoarele:

  • Sper ca Cignature să devină mai populare ca să nu mai treacă prin asemenea rușine din nou
  • E atât de obraznic din partea universității Daejin să publice una ca asta. Nu cred că alți artiști vor dori să cânte acolo după una ca asta
  • Ce trist
  • Cignature trebuie să crească în popularitate ca să evite asemenea situații
  • De fapt Cignature e o trupă bună
  • Cignature are multe melodii bune
  • Voi susține Cignature
  • Universitatea nu e chiar atât de cunoscută oricum
  • Ce trist. Acum ele probabil se simt umilite

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s