Yunho din TVXQ și Moon So Ri în discuții+ Lee Yeon Hee și Hong Jong Hyun confirmați pentru o nouă K-drama

TVXQ’s Yunho And Moon So Ri In Talks + Lee Yeon Hee And Hong Jong Hyun Reported For New Office Romance Drama

Yunho din TVXQ ar putea juca pentru prima dată după 5 ani într-un nou serial tv!

Pe 16 mai, OSEN a raportat că Lee Yeon Hee și Hong Jong Hyun analizează pozitiv oferta de a juca în „Race” (titlu literal) a scenaristului Kim Ru Ri (autorul dramei „Hyena”). Pe 23 mai,  YTN a mai raportat că Moon So Ri a primit la rândul său o ofertă pentru dramă. La acea vreme, o sursă de la agenția C-JeS Entertainment a lui Moon So Ri a declarat: „A primit o ofertă pentru rol și analizează pozitiv oferta”.

Pe 2 iunie, Sports Chosun a raportat că Yunho se va alătura distribuției „Race” ca unul dintre principalii actori. Ca răspuns la raport, o sursă de la SM Entertainment a declarat: „Yunho a primit o ofertă de a juca rolul lui Seo Dong Hoon în drama „Race”. El analizează pozitiv oferta.”

„Race” este o dramă care surprinde cursa vieții în această era digitală în schimbare rapidă în care trăim. Drama se concentrează pe viața de birou și povestea de dragoste a lui Park Yoon Jo, o femeie născută în 1990 care ia în plin viața, deși nu are cu ce să se laude în ceea ce privește mediul academic sau familial, și Ryu Jae Min, un bărbat născut în 1990 care vrea să facă o lume dreaptă și bună, dar nu are așteptări ca compania sa să facă acest lucru. Se pare că Lee Yeon Hee este în discuții pentru a juca rolul specialistei în marketing Park Yoon Jo, în timp ce Hong Jong Hyun ar fi în discuții pentru a-l juca pe Ryu Jae Min.

Moon So Ri, care a captivat anterior telespectatorii în „On the Verge of Insanity”, este în discuții pentru a juca rolul lui Goo Yi Jung, specialist în PR și o fostă jurnalistă de la un institut media influent care a ajuns în vârful carierei sale ca expert în PR în Coreea și în Statele Unite. Este expertă în comunicare și strategie de management, care oferă consultanță pentru strategia generală de management a unei companii. Goo Yi Jung este liniștită pentru că consideră toate lucrurile ca pe un mijloc de a-și atinge obiectivele, dar este și rațională în sensul că nu judecă o persoană pur și simplu după trecutul acesteia.

Yunho este în discuții pentru a interpreta personajul Seo Dong Hoon, CEO-ul agenției de relații publice Earth Communications. Seo Dong Hoon s-a născut în Statele Unite, a făcut liceul în Coreea și a absolvit facultatea cu specializarea în design la New York Arts School. A lucrat pentru o companie de design din Statele Unite și, după ce a obținut MBA la o școală de afaceri, a început să lucreze în relații publice și, în cele din urmă, a urcat de la poziția de șef al unui departament și de lider de echipă la cea de CEO. Seo Dong Hoon înțelege mediul rapid al relațiilor publice și, datorită faptului că petrece mult timp în străinătate, apreciază exprimarea liberă a ideilor. Este persoana ideală pentru relații publice, cu o mentalitate flexibilă care face compromisuri cu limitele realității. În plus, Seo Dong Hoon va face parte dintr-un triunghi amoros cu Park Yoon Jo și Ryu Jae Min și va prezenta, de asemenea, chimia sa cu Goo Yi Jung.

Dacă Yunho acceptă rolul, aceasta va fi prima dată când joacă într-o dramă în ultimii cinci ani, după rolul său din „Melo Holic”. Anterior, el a impresionat și în „King of Ambition”, „I Order You”, „Diary of a Night Watchman” și multe altele.

Vom reveni cu mai multe informații.

TVXQ’s Yunho And Moon So Ri In Talks + Lee Yeon Hee And Hong Jong Hyun Reported For New Office Romance Drama

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s