Drama „Why Her?” e prima la audiență + drama „Doctor Lawyer” o urmează

“Why Her?” Premieres To No. 1 Ratings As “Doctor Lawyer” Trails Close Behind

Două drame noi au un început promițător!

Pe data de 3 iunie, drama „Why Her?” a avut premiera pe canalul SBS și a fost cel mai vizionat program pentru perioada de timp respectivă. În noua dramă de mister, Seo Hyun Jin joacă rolul lui Oh Soo Jae, un avocat cu inima rece care ajunge să fie fără sentimente în drumul ei spre succes, iar Hwang In Yeop joacă rolul studentului la drept Gong Chan, care face tot posibilul să o protejeze.

Potrivit celor anunțate de Nielsen Korea, primul episod al dramei „Why Her?” a primit un rating de vizionate de 6,0%, ajungând pe prima poziție printre dramele de vineri-sâmbătă difuzate seara. Mai mult, ratingul pentru „Why Her?” a fost un pic mai mare decât drama predecesoare „Again My Life”, care era difuzată la același timp și a obținut un rating de vizionare de 5,8%.

Între timp, noua dramă de la MBC „Doctor Lawyer”, care este difuzată în aceeași perioadă ca și „Why Her?”, a avut un rating de vizionare de 5,2% pentru primul episod. În dramă joacă actorul So Ji Sub ca Han Yi Han, un chirurg geniu care devine avocat pentru neglijențe medicale după ce a pierdut totul după o intervenție trucată, și Im Soo Hyang în rolul lui Geum Seok Young, un procuror pasionat care i se alătură în drumul lui către justiție.

Drama „Sh**ting Stars” de la tvN crește un pic în audiență, iar ratingul acesteia crește cu 1,3%.

Ați urmărit premiera dramelor „Why Her?” și „Doctor Lawyer”?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s