Bangchan din Stray Kids a suferit o mică intervenție chirurgicală

Stray Kids’ Bang Chan Reveals He Is Recovering From Minor Surgery

Bangchan din grupul Stray Kids tocmai a suferit o intervenție chirurgicală minoră – dar a făcut efortul de a petrece timp cu fanii săi imediat după ce s-a trezit!

Pe 5 iunie, Bangchan a susținut emisiunea săptămânală „Chan’s Room” pe V Live. Chiar la începutul emisiunii, el a dezvăluit că era puțin mai obosit decât de obicei — și din motive întemeiate.

Vorbind atât în coreeană, cât și în engleză, Bangchan a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală la sinusuri mai devreme în acea zi. „Voi, băieți, știți că am o problemă cu sinusuri foarte, foarte, foarte serioasă”, a spus el în engleză. „Nara mea stângă – cum ar fi, pasajul prin care trebuie să treacă aerul – este în regulă. Dar cea dreaptă este atât de strânsă. Deci există o diferență foarte mare atunci când respir. Când sunt treaz, pot ignora asta, dar când dorm, de câteva ori m-am trezit în mijlocul nopții găfâind fără aer.”

„Am crezut că este foarte periculos și m-am gândit că trebuie să mă fac bine, așa că am fost astăzi la spital”, a continuat el. „Anul trecut, am făcut și aceeași procedură. Așa că m-am gândit că ar putea fi nevoit să o fac din nou, pentru că ei mi-au spus atunci: „Odată ce o faci, oricum va crește din nou, așa că dacă va crește din nou, întoarce-te.” Așa că m-am gândit că ar putea fi un moment bun pentru a merge pentru a finaliza procedura”.

„Așa că am mers și am avut o mică mini-operație, mini-chirurgie”, a spus liderul Stray Kids. „Trebuia să mă culc, m-au adormit… și nu a trecut ceva vreme de când m-am trezit, așa că s-ar putea să par puțin lipsit de energie.”

Bangchan a continuat să spună că era îngrijorat de posibilitatea de a fi supus unei intervenții chirurgicale mai invazive dacă aceasta nu s-a dovedit a fi de succes.

El a explicat: „Un lucru pentru care sunt puțin îngrijorat este că doctorul a spus: „O vom face din nou, dar uitându-ne la nasul tău chiar acum, nu suntem siguri dacă asta o să repare totul. Vom face o mică intervenție chirurgicală deocamdată și apoi vom vedea cum merge. Dacă se îmbunătățește situația, atunci este un lucru bun, dar dacă nu se întâmplă nimic și nu se schimbă nimic, s-ar putea să fie nevoie să-ți reparăm nasul în general.’ Deci, acesta este singurul lucru de care sunt îngrijorat.”

„Totuși, nu trebuie să vă faceți prea multe griji, pentru că sunt bine”, și-a asigurat el fanii. „Cred că trebuie să urmărim asta pentru o clipă, dar în afară de asta, ar trebui să fie în regulă.”

Sperăm că își va reveni și fără alte intervenții!


Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s