Staruri care câștigă enorm din reclame: Song Hye Kyo este fruntașă + Hyun Bin și Son Ye Jin nu apar în top

Song Hye Kyo's alleged fee for social media advertisement ...Cuckoo- Commercial Kim Soo Hyun 4

Mărcile par să prefere actorii și actrițele cu o mulțime de recelame celebre, precum Song Hye Kyo.

Pe lângă filme și seriale de top, emisiuni TV și muzică, Coreea găzduiește și diverși ambasadori mondiali ai mărcilor de lux.

De fapt, mărcile celebre par să fie îndrăgostite să aibă celebrități coreene drept reprezentante datorită influenței mondiale a presei coreene, iar mulți actori și actrițe coreene pot câștiga milioane de dolari doar prin reclamele lor.

Mai jos sunt 5 nume familiare care guvernează în prezent domeniul coreean alreclamelor, cu o popularitate uriașă și diverse oferte comerciale care se extind mult în afara țărilor lor.

Song Hye Kyo

Ar fi o greșeală să o tai pe celebra actriță Song Hye Kyo de pe listă, văzând că regina Hallyu este întotdeauna favorizată de brandurile de lux. Cu aspectul său ireal uneori, actrița se poate transforma dintr-o tipă dulce și drăguță într-o persoană șic și rece în câteva minute și poate satisface cu ușurință imaginea dorită a fiecărui brand.

Song Hye Kyo

Potrivit Allstarnetworth, averea actuală a lui Song Hye Kyo se ridică la aproximativ 25 de milioane de dolari, majoritatea veniturilor sale provenind din oferte de reclame la modă, produse alimentare și tehnologie.

Din 2018, actrița a fost numită ambasadorul brandului de bijuterii scumpe Chaumet. Ea a reprezentat, de asemenea, diverse mărci de cosmetice coreene în trecut, iar promoțiile de pe contul de Instagram al lui Song Hye Kyo îi pot aduce până la 650 000 USD per postare.

Kim soo Hyun

Pe lângă faptul că este un actor de top în Coreea, Kim Soo Hyun este și o vedetă de necontestat  a reclamelor.

Kim Soo Hyun

După performanța sa excelentă cu Jeon Ji Hyun în „My Love From The Stars”, popularitatea lui Kim Soo Hyun s-a extins mult în afara Coreei, iar profilul său comercial a devenit, de asemenea, mult mai impresionant.

Potrivit unor persoane din interior, Kim Soo Hyun primește de la 800 de milioane la 1 miliard de woni pentru fiecare reclamă în care joacă, adică de la aproximativ 650 000 USD până la cam 800 000 USD. Și acestea sunt doar cifrele dinaintea Dramei hitul globale „It’s Okay To Not Be Okay”.

Kim Soo Hyun

În 2020, Kim Soo Hyun a devenit actorul coreean care a avut cea mai mare scumpă apariție din întreaga industrie. Titlul de „rege al reclamelor” nu ar fi o exagerare pentru acest actor, având în vedere faptul că doar în 2014 a jucat în 30 de filme de reclame și a reprezentat în total 17 mărci.

Actorul a fost numit și ambasadorul mărcii de lux Tommy Hilfiger în 2021.

Jeon Ji Hyun

În ciuda numărului ei mic de drame în care a jucat, Jeon Ji Hyun este încă printre cei mai mari câștigători din ofertele comerciale.

Asemenea lui Kim Soo Hyun, Jeon Ji Hyun a câștigat diverse reclame după succesul „My Love From the Stars”, câștiguri care s-au ridicat la 20 de miliarde de woni (16 milioane USD).

În acest moment, averea netă a lui Jeon Ji Hyun este undeva în jurul valorii de 6 milioane USD, inclusiv un contract scump cu casa de modă de renume mondial Alexander McQueen.

Park Seo Joon

După succesul  K-dramelor „She Was Pretty”, „Fight For My Way” și „What’s Wrong With Secretary Kim”, Park Seo Joon a câștigat multă atenție și a devenit o vedetă de top în Coreea. 

Park Seo-joon

Influența actorului s-a manifestat și pe scena globală, iar farmecul său masculin și atrăgător l-a făcut preferatul mărcilor din Coreea și din afara acesteia.

Potrivit Korea Broadcasting Advertising Corporation (KOBACO), Park Seo Joon a fost cel mai mare star de reclame din 2018. Emisiunea TV TMI News a mai dezvăluit că doar în acest an, celebrul actor a câștigat peste 6 milioane USD pentru aparițiile sale din reclame.

Park Seo-joon

Acum, Park Seo Joon a devenit, de asemenea, alegerea mărcilor globale precum Calvin Klein, Ricola și Chanel.

Gong Yoo

Nu în ultimul rând, îl avem pe domnul Gong Yoo, care a cucerit publicul coreean cu diverse proiecte de succes.

Gong Yoo

După ce a devenit celebru cu seria din 2007 „Coffee Prince”, Gong Yoo și-a extins popularitatea la scară mondială datorită rolului său din 2016 din K-Drama „Goblin”. Drept urmare, actorul nu este doar iubit de public, ci și de marile mărci internaționale.

gong yoo

În 2017, Gong Yoo a depășit multe alte staruri mari pentru a deveni vedeta de top publicității, fapt care a durat până în 2019.

Acum, actorul reprezintă linia de bijuterii și ceasuri a celebrei case de designeri Chanel.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s