Prima întâlnire dintre Lee Jae Wook și Jung So Min e plină de tensiune în “Alchemy Of Souls”

Alchemy of Souls” dezvăluie cadre noi cu protagoniștii!

Noua dramă marca tvN spune povestea fantastică de dragoste dintre Jang Wook și Mu Deok Yi, ale căror vieți se schimbă total din cauza magiei care schimbă sufletele oamenilor. Acțiunea din “Alchemy of Souls” se petrece în Daeho, o țară care nu există în realitate sau pe hărți.

Lee Jae Wook îl joacă pe Jang Wook, tânărul maestru al familiei Jang, care are un trecut tragic. Deși pare indiferent și are o atitudine degajată, acesta are o latură năzdrăvană și este inteligent. Jun So Min o va interpreta pe Mu Deok Yi, care adăpostește în secret sufletul marei asasine Nak Soo. Aceasta devine slujnica și în secret mentorul lui Jang Wook și începe să-l antreneze dur și fără milă.

În noile cadre dezvăluite, vedem cum decurge prima întâlnire dintre personajele principale. Materialul cu care era legată la ochi Mu Deok Yi cade și în față îi apare Jang Wook. Pentru câteva secunde, cei doi stau nemișcați și doar se privesc unul pe altul. De asemenea, vedem că Jang Wook o ține strâns de încheietură pe protagonistă, fapt ce confirmă tensiunea dintre cele două personaje.

“Alchemy of Souls” va avea premiera pe 18 iunie.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s