Wonho, carismă inocentă în noile teasere pentru „FaCade”

Wonho cucerește publicul cu noi fotografii în care ascunde aspectul sexy cu un conccept cool.

Pe 8 mai, agenția Highline (care a fuzionat cu Starship Ent, agenția lui MONSTA X), a lansat ultimele poze concept pentru revenirea lui Wonho din 13 iunie, cu albumul „FaCade„.

În fotografii, Wonho face toate eforturile să își ascundă trupul sexy, asortând un top în tonuri pastelate și blugi scurți și largi și emanând o frumusețe băiețelească inocentă, dar cu o privire misterioasă. Chiar și așa, idolul debordează de un aer sexy discret. Aparatul foto de epocă și ochelarii de soare au făcut ca energia liberă a lui Wonho să iasă în evidență. 

Wonho a participat la scrierea și compunerea tuturor melodiilor de pe acest album, inclusiv melodia de titlu „CRAZY”, și se așteaptă să-și demonstreze din nou calitatea sa de „artist polivalent”, arătând noi stiluri muzicale îmbunătățite.

Reaminitim că albumul său poate fi precomandat pe site-ul kpop.ro, unde există 3 variante diferite, la care se adaugă 3 variante de CD și un album kino ce ne-a atras mult atenția, deoarece variantele kino conțin zeci de poze in stil fotocard.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s