„Yet To Come” devine melodia care are cei mai mulți ascultători în 2022 pe Melon

Melodia de revenire de la BTS, „Yet To Come (The Most Beautiful Moment)”  a devenit melodia care a are cei mai mulți ascultători în 2022 în clasamentul Melon.

Pe 10 iunie, internauții au postat clasamentul Melon cu numărul de ascultători în mai puțin de o oră de la lansare. Potrivit platformei de streaming, „Yet To Come” este melodia care a debutat pe clasament cu cele mai multe ascultări din 2022,  cu 53 724 de ascultători. Internauții au fost impresionați de numărul mare de ascultători, deși melodia a fost lansată la ora 13.00 (ora Coreei), care nu este un interval de timp standard pentru o lansare în Coreea.

Melodia „Glitch Mode” de la NCT Dream s-a clasat pe locul 2, în timp ce melodia „Feel My Rhythm” de Red Velvet a ajuns pe locul al 3-lea.

Melodia lansată de Big Bang, „Still Life” nu este pe clasament deoarece a fost lansată la miezul nopții, iar din cauza asta Melon nu numără ascultătorii din primele ore.

Trupa BTS a revenit cu primul album antologic, „Proof”, iar băieții vor dansa live melodia „Yet To Come” pentru prima dată pe cananlul oficial de YouTube pe 13 iunie.

Mai jos puteți observa clasamnetul:

 

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s