Persoane din interior susțin că BTS va anunța planurile de înrolare până săptămâna viitoare

Oare anunțul înrolării membrilor BTS este chiar așa de aproape?

Potrivit rapoartelor din presa financiară din 15 iunie, prețurile acțiunilor HYBE Labels au scăzut cu 25,65% față de ziua precedentă, până la 143 500 woni.

Scăderea prețului s-a produs imediat după știrile din seara de 14 iunie, când BTS a dezvăluit că va începe „sezonul 2” al carierei, punând un accent mai puternic pe promoțiile solo și suspendând temporar activitățile de grup.

Un analist financiar a comentat: „Valoarea afacerii HYBE Labels a atins un minim istoric. Incertitudinea planurilor de înrolare militară ale BTS are un impact masiv asupra prețurilor acțiunilor”. Un alt analist financiar a adăugat: „Pe baza pauzei temporare a BTS de la promoțiile de grup și fără garanții pentru un turneu mondial proiectat în 2022, HYBE Labels ar trebui să se pregătească pentru o scădere vizibilă a profiturilor operaționale”.

Între timp, reporterii din presa financiară au proiectat că un videoclip de anunț cu privire la planurile BTS de înrolare militară obligatorie va fi lansat până la jumătatea săptămânii viitoare.

Ce părere aveți despre aceste speculații?

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s