Faimoasa compozitoare Kim Eana dezvăluie că lucrează cu V din BTS pentru primul lui album

Pe 15 iunie, faimoasa compozitoare k-pop Kim Eana a vorbit într-un episod din „MBC Radio Star” că lucrează cu V din BTS pentru primul lui album solo. Dezvăluirea vine la scurt timp după ce trupa BTS a anunțat că va lua o pauză de la activitățile grupului pentru a se concentra pe cele solo.

Kim Eana este una dintre compozitorii de top din Coreea și este des numită „zeița compozitoare”. Este faimoasă pentru o mulțime de melodii k-pop populare și, de asemenea, pentru că a lucrat cu vedete precum  IUTaeyeonVIXXBrown Eyed Girls și Park Hyo Shin.

Ea a dezvăluit că Park Hyo Shin a întrebat-o dacă ar putea să-i dea numărul ei de telefon lui „Taehyungie”, deoarece dorea să discute despre niște versuri cu ea. A trebuit să confirme dacă „Taehyung” este „V din BTS”. A fost surprinsă când a realizat că Taehyung se pregătea pentru primul său album solo, și chiar a primit câteva demo-uri de la el.

A mai dezvăluit și faptul că Park Hyo Shin și V vorbeau doar despre muzică atunci când se întâlneau. Compozitoarea îi descrie ca fiind artiști care cântă și se distrează împreună. Prietenia celor doi a fost dezvăluită la începutul acestui an prin intermediul rețelelor sociale, dar și când au fost văzuți la premiera filmului „Broker” în locurile pentru VIP.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s