Minsu, Jerome și Woong Gi părăsesc TO1 + grupul va reveni cu trei membri noi

TO1’s Agency Announces Group Will Make Comeback With 3 New Members + Min Su, Jerome, And Woong Gi Depart Group

Grupul TO1 se pregătește să lanseze muzică nouă!

În luna mai, agenția trupei, WAKEONE Entertainment, a anunțat că TO1 va înceta toate activitățile pentru a se reorganiza.

Pe 17 iunie, agenția a venit cu o declarație referitoare la activitățile de viitor a membrilor, anunțând că Minsu, Jerome și Woong Gi vor părăsi grupul. În schimb, trei noi membri se vor alătura trupei TO1.

Vedeți declarația mai jos:

„Bună ziua, aici e WAKEONE.

Dorim să vă informăm despre activitățile de viitor a trupei TO1.

WAKEONE și membrii TO1 au folosit acest timp pentru a reflecta asupra activităților din ultimii doi ani și pentru a decide cum va activa grupul pe viitor.

Am fost deschiși pentru orice direcție și am încercat să găsim cea mai bună soluție, iar după mai multe discuții, TO1 a decis să accepte o nouă provocare prin această reorganizare a identității grupului.

Mai întâi, după o lungă discuție profundă despre direcția și identitatea trupei, membrii Minsu, Jerome și Woong Gi au decis să părăsească TO1 și să se pregătească pentru un nou început.

Ca rezultat, trei noi membri se vor alătura trupei TO1, și ei sunt Daigo și Renta, care sunt participanții pe locurile 13 și 16 la Produce 101 Japan Season 2 și un nou maknae pe nume Yeo Jeong.

Începând cu lansarea unui album nou în luna iulie, TO1 va continua să promoveze prin activități în Coreea și în străinătate, iar noi vom continua să susținem pe deplin activitățile trupei TO1 pe viitor.

Idolii care au părăsit TO1 sunt artiști cu abilități excelente și o aură cuceritoare, și se pregătesc pentru un nou început. Noi vom face tot posibilul să îi susținem ca artiștii noștri.

Cerem multă susținere pentru toți membrii TO1, inclusiv și cei care au părăsit grupul și care vor începe un nou drum, dar și membrii care sunt noi în echipă.

Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s