Kim Sae Ron apare în drama „Kiss Sixth Sense”, în ciuda controversei ei de luna trecută

Actrița Kim Sae Ron își face apariția în drama originală „Kiss Sixth Sense” de la Disney Plus, fără să fie înlăturată după controversa ei de conducere în stare de ebrietate.

Al nouălea episod al dramei „Kiss Sixth Sense”, care a fost difuzat pe 21 iunie, a avut un cadru în care caracterul principal Hong Ye Seul (jucat de Seo Ji Hye) vizionează filmul „Haru”. Kim Sae Ron apare foarte bine în film, iar Hong Ye Seul se gândește la trecutul ei, fiind influențată de acțiunea din film.

Chiar dacă apariția lui Kim Sae Ron a fost doar în fragmentul de film din dramă, mulți susțin că scena nu trebuia să fie difuzată. Potrivit unui jurnalist de la TV Report, „Apariția lui Kim Sae Ron e scurtă, dar e destul să tulbure apele după ce, cu o lună în urmă, a cauzat o accident fiind în stare de ebrietate. Chiar dacă e un proiect produs complet înainte de difuzare și e o scenă importantă care nu poate fi înlăturată, nu este clar dacă o asemenea scenă merită să fie difuzată, întrucât aduce disconfort spectatorilor. Așa cum apar zvonuri că ea va reveni la activități la sfârșitul anului, apariția lui Kim Sae Ron în „The Sixth Sense” nu pare să fie o problem simplă.”

Ce credeți despre apariția lui Kim Sae Ron în dramă?

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s