Kim Seon Ho este pregătit de revenirea pe scenă

Kim Seon Ho filmează pentru noul său proiect de pe marile ecrane, dar se pregătește și de piesa “Touching The Void”

După peste opt luni petrecute în afara reflectoarelor, actorul se pregătește în prezent să revină la actorie în versiunea coreeană a piesei „Touching the Void”. Piesa se bazează pe povestea din viața reală a lui Joe Simpson și Simon Yates, doi alpinisti britanici care au ajuns aproape de moarte în timpul coborârii de pe vârful Siula Grande din Anzi, care a fost documentată anterior în cartea lui Joe Simpson „Touching the Void” și a avut și o adaptare cinematografică ulterioară.

Pe 22 iunie, agenția a Kim Seon Ho, SALT Entertainment, a lansat un poster pentru piesa viitoare, care va avea loc în perioada 8 iulie – 18 septembrie la Art One Theatre din Seul.

Afișul, care arată personajul nou al  lui Kim Seon Ho, în rolul său principal ca Joe Simpson aflat la ananghie, face referire la faptul că cei doi protagonisti au fost primii alpinisti din istorie care au escaladat Fața de Vest a SiulaGrande. Legenda spune: „Nimeni nu a văzut niciodată această priveliște până acum. În acest moment, suntem singurii care au văzut-o.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s