Coreenii consideră că fanii internaționali l-au făcut de râs pe Hyunjae din THE BOYZ după ce au rugat publicul să îl aclame

THE BOYZ's Hyunjae Tests Positive For COVID-19 | Soompi

THE BOYZ a dat startul unui turneu mondial în data de 29 mai. De atunci, membrii au susținut concerte în diferite orașe ale lumii și au avut șansa de a-și întâlni fanii internaționali.

Cu toate acestea, unii fani au scos în evidență faptul că Hyunjae nu primește aceeași energie din partea publicului comparativ cu colegii săi. Aceștia susțin că uralele pentru el sunt foarte slabe și roagă persoanele care merg la concert să îl susțină așa cum îi susțin pe ceilalți. Una dintre postările de pe Twitter spune: „Vă rog să îl tratați pe Hyunjae cu puțină decență umană și să îi arătați aceeași dragoste și același sprijin ca și celorlalți membri.

De asemenea, alți fani internaționali au postat pe rețelele sociale și au fost de acord că Hyunjae a fost mai puțin aclamat atunci când s-a prezentat: „Am simțit și eu asta în Londra. Energia pentru el nu a fost la fel și am fost confuz/ă, e foarte trist să te gândești că lucrul ăsta s-a întâmplat la mai multe concerte”, „Faptul că nimeni  din zona mea în afară de mine nu l-a aclamat… Vă purtați îngrozitor cu el și nu înțeleg de ce. Nu face nimic pentru care să îl urâți în felul ăsta”, „Probabil acesta este și motivul pentru care Hyunjae este atât de stresat atunci când trebuie să se prezinte, plâng” și așa mai departe.

Cu toate acestea, internauții coreeni consideră că fanii internaționali îl fac de râs pe Hyunjae pentru că roagă publicul să îl aplaude. Câteva comentarii ale acestora sunt: „Însuși Hyunjae știe foarte bine că nu este la fel de popular. Îl fac să sufere dublu”, „Nu este jenant să îi rogi pe alții să îl aplaude? Ca o mamă care se roagă de alți copii să se joace și cu copilul ei”, „Nu cred că fanii au avut intenții rele când nu l-au aplaudat. Probabil pentru că nu este la fel de popular. Persoana care a făcut postarea l-a făcut de râs pe Hyunjae în loc să îi facă un bine”, „Dar nu este Hyunjae popular în Coreea?

sursă

2 gânduri despre „Coreenii consideră că fanii internaționali l-au făcut de râs pe Hyunjae din THE BOYZ după ce au rugat publicul să îl aclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s