Top 5 drame la care să te uiți vara aceasta

Mereu sunt drame care se potrivesc perfect cu sezonul în care sunt difuzate.

Atât de des încât uneori pare greșit să vizionezi o dramă vară, care are acțiunea plasată iarna. Nu transmote acel sentiment specific atunci când acțiunea dramei este vara, nu? De aceea, am pregătit 5 drame care îți vor umple zilele călduroase de vară!

1)  Hometown Cha Cha Cha: Acțiunea are loc într-un sătuc situat la mare. Această dramă te va surprinde cu priveliștea mirifică din regiunea Pohang, Coreea de Sud, și te vei trezi că dorești să inspiri briza mării și să privești valurile albastre ale oceanului.

 

2) Our Beloved Summer: Nu există o alegere mai bună decât a viziona „Our Beloved Summer” în timpul verii. Cu clișeul tipic de la inamici la iubiți, această dramă este cu siguranță una ce îți va aduce parfumul dragostei în aerul călduros de vară.

3) The Legend of the Blue Sea: Iubirea înflorește unde te aștepți mai puțin: între o sirenă și un escroc. Nu-i așa că tot ce e legat de creaturile mitologice marine este legat de vară?

4) Twenty One Twenty Five: Vara este perioada perfectă pentru elevi să ia o pauză de la tot stresul acumulat de-a lungul anului, din cauza școlii. Serialul „Twenty Five Twenty One” spune povestea unor elevi de liceu și urcușurile și coborâșurile pe care le experimentează pentru a-și urma visurile. Este o dramă perfectă de vizionat, mai ales când te relaxezi și de distrezi în vacanța ta de vară.

5) Racket Boys: Pe timpul verii ai ocazia să fii în formă și să intri în cluburi sportive ce îți vor stimula starea de bine și comunicarea cu alte persoane. Cu sporturi, precum basketballul, tenisul, înotul și badmintonul, drama „Racket Boys” este perfectă să te motiveze să începi să practici și tu un sport!

 

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s