Artiști k-pop pe care s-ar putea să nu-i cunoști

Cu atât de multe grupuri ce debutează, de multe ori, este dificil să atragă atenția. Sunt multe grupuri care au dreptul la mai mult, dar niciodată nu au avut șansa.

Iată 6 artiști nu chiar atât de populari pe care s-ar putea să nu-i cunoști!

1) 5dolls (F-ve Dolls): Format din 6 membri, acest grup feminin a fost creat de Core Contents Media în 2011 ca o subunitate de la grupul mix „Coed School”. Fără îndoială, că atunci când trupa și-a făcut debutul ca sub-unit, popularitatea a crescut brusc.

2) Tae Goon: Obținând eticheta de „următorul  Se7en”, Tae Goon a fost singurul care a atras atenția pentru puțin moment după lansarea melodiei „Call Me”.

3) U-KISS: Unul dintre grupurile populare internațional, U-KISS este cunoscut ca și „Vedetele idoli omniprezente”, a fost creat de NH Media. Strângând popularitate prin melodii legendare precum  „Man Man Ha Ni„, „Bingeul, Bingeul” și „0330„, faima trupei U-KISS a fost una de scurtă durată, din păcate.

4) Battle: Cu prima lor prezență scenică din 2006, membrii Battle au fost aleși personal de membrii trupei Shinhwa, astfel obținând titlul de „următorii Shinhwa”. Din păcate, 3 ani mai târziu de la debut, a fost confirmat că trupa va intra într-o pauză, doar că această pauză nu s-a mai sfârșit. 

5) MBLAQ: Original produs de cântărețul veteran Rain, trupa MBLAQ probabil a avut unul dintre cele mai mari debuturi din istoria k-pop. Mulți anticipau cum va suna un grup produs de Rain, mai ales că grupul era format din membri care aveau relații destul de strânse cu alte vedete. De exemplu, membrul Thunder este fratele mai mic al Darei din 2NE1, iar Mir fiind fratele mai mic al actriței Go Eun Ha.

6) A’ST1: Pronunțat ca „A-Style”, acest grup de 6 membri multinaționali au debutat cu agenția DSP Media, cu un mix de membri chinezi, coreeni și japonezi. Doar după puțin timp când au sărbătorit aniversarea de 1 an, DSP Media a anunțat că grupul s-a destrămat pe 1 decembrie 2009.

Voi știați de aceste trupe?

sursa: allkpop

2 gânduri despre „Artiști k-pop pe care s-ar putea să nu-i cunoști

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s