Fetele din LE SSERAFIM reflectă asupra primei luni de promoții și altele

LE SSERAFIM Reflects On Their First Month Of Promotions, Celebrates Milestones, And More

Fetele au participat recent la un pictorial realizat de revista Dazed!

Recent, membrele grupului începător LE SSERAFIM, anume Kim Chaewon, Sakura, Huh Yunjin, Kazuha și Hong Eunchae, au participat la un pictorial, unde au avut ocazia de a-și scoate în evidență șarmul individual.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, fetele au discutat despre câteva subiecte de interes. Prima care a vorbit a fost Hong Eunchae, care a spus că a învățat coregrafia piesei de debut „FEARLESS” în doar două ore de repetiții. Ea a spus: „Am petrecut cel mai mult timp pregătind rutina pentru partea de intro. Am filmat acea parte cu încetinitorul și am remediat chiar și cele mai mici diferențe dintre mișcări.”

Kazuha a explicat mai apoi: „Mulți oameni au realizat coveruri ale coregrafiei noastre. Toată lumea a avut idei atât de strălucite și creative! Înainte de a devenit membră LE SSERAFIM, am fost și eu unul dintre oamenii care urmăreau acele lucruri. Acum, mă bucură mult faptul că mulți oameni au ca punct de interes melodia noastră, se întâlnesc și apoi se distrează împreună!”

Trupa de fete a realizat activități promoționale pentru „FEARLESS” timp de cinci săptămâni pline de spectacole, concerte, interviuri și evoluții speciale. Huh Yujin a glumit spunând că piciorul ei a început să se ridice automat la auzirea părții de introducere a melodiei.

Sakura a mai spus că prietenii fratelui ei mai mic i-au scris mesaje de felicitare pentru debutul ei în Coreea.

Kim Chaewon a reflectat asupra prime luni ca membră LE SSERAFIM spunând: „Timpul a trecut repede, dar pentru noi e doar începutul. Cum va continua acesta să zboare? Tot așa? Mi-am petrecut ultima lună dând tot ce am avut mai bun din mine și aș vrea să păstrez acest lucru în gând.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s