Jeongyeon și Jihyo din TWICE postează fotografii din excursia în Busan

Jihyo și Jeongyeon din TWICE au avut parte de o călătorie distractivă în Busan și au avut grijă să își țină fanii la curent cu aventurile lor!

În data de 30 iunie, Jihyo a postat o serie de fotografii pe Instagram, cu următoarea descriere: „Excursie în Busan💙”. Întrucât artista nu a oferit indicii de la început cu cine a călătorit, fanii au devenit curioși.

În aceeași zi, a postat o nouă serie de fotografii în care apare cu nimeni alta decât Jeongyeon! Alături de postare, Jihyo a scris: „Întâlnire cu ea în Busan😉🤍”.

Cele două au avut parte de o vacanță plină de evenimente, având în vedere că au postat fotografii din atât de multe locații. Fetele se află la plajă, la piscină, în diferite magazine și restaurante. O zi mai târziu, Jeongyeon a postat și ea fotografii din excursie, cu descrierea: „Am plecat spre Busan fără planuri mărețe în minte… Să fiu sinceră, m-am gândit ce aș putea face cu ea… dar s-a simțit ca o adevărată lună de miere… În timpul întregii excursii tot spuneam că ar fi distractiv dacă veneam cu membrele, iar @_zyozyo a răspuns: ‘Hei, și eu sunt membra ta’… Îmi cer scuze, am uitat…

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s