Membrii trupei THE BOYZ, Q și New, vorbesc deschis despre prietenia lor strânsă

THE BOYZ’s Q And New Open Up About Their Friendship + How They Want Their Fans To Remember Them

Q și New din trupa THE BOYZ mărturisesc cum ar dori să își amintească fanii de ei!

Într-un interviu recent și un pictorial pentru revista „Arena Homme Plus”, Q și New, membri ai trupei THE BOYZ, au vorbit despre prietenia dintre ei și cum s-au schimbat de când au debutat. Q și New sunt faimoși pentru legătura lor strânsă, iar tema pictorialului a fost prietenia.

Când vorbeau despre cât de mult se bazează unul pe celălalt, New a remarcat: „Indiferent de situația dificilă prin care trecem, dacă ne mărturisim unul celuilalt ce simțim, putem să o depășim mai ușor. Chiar dacă suntem diferiți, recăpătăm putere doar prin prezența celuilalt.” Când au fost întrebați de punctul culminant din cariera trupei THE BOYZ, Q și New au ales competiția din emisiunea „Road to Kingdom„.

Din punct de vedere al dezvoltării personale, New a adăugat: „Rezultatele pe care le-am obținut după ce am împlinit 25 de ani (vârsta coreeană) mi-au dat putere. Au fost multe etape de care mi-a fost frică, dar am căpătat încrederea că pot să le depășesc.” Q a răspuns asemănător: „Acum, la vârsta de 25 de ani, simt că am crescut. După ce am împlinit acestă vârstă, motto-ul meu în viață a devenit ‘Trăim o singură dată, așa că să ne distrăm!’

La final, băieții ne-au împărtășit cum ar vrea să își amintească fanii de ei. New a spus: „Vreau să dau cât mai multă dragoste în viitor și să nu am regrete! De asemenea, vreau să primesc multă dragoste!” Q a remarcat: „Dacă voi face parte din amintirile voastre pe care veți vrea să le considerați ca fiind tinerețea, atunci nimic nu m-ar putea face mai fericit!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s