Yuqi din (G)I-DLE răspunde la comentariul unui fan care a spus că ținuta ei este „prea îndrăzneață”

Iată ce răspuns a dat artista!

De curând, Yuqi din (G)I-DLE  a postat poze pe Weibo (o platformă chinezească) și pe Instagram, purtând haine din material de blugi. În aceeași zi, Yuqi a răspuns unor comentarii primite pe Weibo.

Un fan i-a scris: „Dragă! Pozele 3 și 5 sunt prea îndrăznețe! Te rog să ai grijă când nu sunt prin preajmă, sunt mulți oameni care vor înțelege greșit! Hehe.”

Apoi, Yuqi a răspuns: „Nu, aceasta este o prejudecată, dragă! O fată care poartă o fustă mai scurtă nu înseamnă că exagerează! Să porți decolteu nu înseamnă că exagerezi! Dacă lasă puțină piele la vedere, nu trebuie să gândești așa!

Aceasta a mai adăugat – „Cred că sunt drăguță și sunt mulțumită cu asta, doar atât. Nu trebuie să iei personal cum te văd alți oameni. Noi purtăm haine drăguțe și machiaje ca să fim frumoase și încrezătore în noi. Fii tu și fii fericită!”.

Datorită răspunsului său către fan, în care aceasta s-a exprimat spunând că nu trebuie să ne pese ce vorbesc oamenii din jur despre noi, a intrat la scurt timp în tendințe pe Weibo.

Mulți internauți chinezi au fost de aceeași părere cu ea și au comentat că este mult mai dificil pentru ea să-și exprime punctul de vedere în legătură cu acest subiect, întrucât este idol. Mulți au menționat că (G)I-DLE este o trupă ce demontează prejudecățile.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Yuqi din (G)I-DLE răspunde la comentariul unui fan care a spus că ținuta ei este „prea îndrăzneață”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s