Jessi abordează personal subiectul plecării sale de la agenția P NATION

Jessi Personally Clears Up Rumors Following Her Departure From P NATION

Jessi a oferit personal o declarație cu privire la părăsirea agenției lui PSY.

Pe 6 iulie, P NATION a anunțat că Jessi va părăsi agenția după expirarea contractului său. Deoarece Jessi a fost prima artistă care a semnat un contract cu agenția, în 2019, mulți fani au fost surprinși de vestea plecării ei.

Mai târziu în acea noapte, Jessi a postat pe Instagram pentru a clarifica personal unele dintre zvonurile cu privire la plecarea ei. Pe lângă faptul că a anunțat publicul că nu se retrage din industrie, cântăreața a și subliniat că nu a părăsit P NATION din cauza unei relații proaste cu reprezentanții săi, subliniind că încă iubește agenția „pe viață”.

Declarația completă a lui Jessi este următoarea:

Înțeleg că oamenii pot face presupuneri  acum pe baza situației mele actuale… dar adevărul se va dezvălui, e doar o chestiune de timp.

Cu respect… vă rog să-mi acordați puțin timp să-mi adun gândurile și să respir puțin.. (nu m-am odihnit din 2005) dar un lucru sigur este că această FATĂ NU se retrage. Abia am început. Vă mulțumesc Jebbies [fandomul lui Jessi] pentru dragostea și sprijinul vostru necondiționat.. Și, în sfârșit, te iubesc P NATION pe viață.

 

Unele guri spun că Jesii își va fonda propria agenție. Voi ce părere aveți?

 

Sursa: soompi

4 gânduri despre „Jessi abordează personal subiectul plecării sale de la agenția P NATION

 1. Anabir Lili

  Sincer am fost uimita de decizia lui Jessi. Mi s-a părut ca se potrivește atât de bine în compania lui PSY, dar se pare ca m-am înșelat. Poate își face o noua agenție… Poate vrea sa ia o pauza… Sper doar sa nu renunțe la a canta, este o artista de excepție. Noi fanii respectam decizia sa. Te iubim Jessi orice decizie vei lua. ❤️

  Apreciază

  Răspunde
 2. Roxyii.Kim

  Chiar nu m-am așteptat să plece, credeam că va sta mai mult în Pnation pentru că agenția aia chiar pare bună, față de altele, dar respect decizia ei pentru că ea știe ce e mai bine pentru ea și ce trebuie să încerce în viață.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s