Big Hit Music oferă detalii despre starea de sănătate a lui Beomgyu din TXT și planurile pentru Turneul din S.U.A

Big Hit Music updates fans on TXT member Beomgyu's health status | allkpop

Agenția le oferă fanilor noi informații.

În data de 13 iulie, agenția Big Hit Music a lansat o declarație oficială după ce grupul TXT a participat în cadrul unui show din Atlanta, în care membrul Beomgyu a lipsit la anumite apariții. Participarea artistului în cadrul turneului din S.U.A va fi decisă în funcție de starea sa de sănătate. Mai jos aveți declarația agenției:

„Bună ziua! Suntem Big Hit Music.

Am dori să vă informăm cu privire la starea de sănătate a membrului Beomgyu din TXT și activitățile sale viitoare.

Artistul a început să se simtă rău în data de 11 iulie (ora locală) în timpul turneului din Statele Unite. A cerut consultarea unui medic din zonă, care ne-a spus că planificările noastre cu privire la concerte vor fi posibile. În conformitate cu opinia medicului, Beomgyu a participat astăzi la spectacolul din Atlanta. Cu toate acestea, artistul a lipsit în unele momente ale concertului, deoarece încă nu s-a recuperat complet.

În prezent, Beomgyu se odihnește puțin după evenimentul din Atlanta și se va concentra pe recuperarea sănătății sale. Deși cântărețul dorește cu tărie să participe la toate activitățile grupului legate de turneu, noi acordăm prioritate sănătății acestuia. Ne vom ocupa de participarea lui la restul activităților muzicale din SUA cu flexibilitatea și prudența necesară. Vom continua să-l sprijinim pe Beomgyu în timpul recuperării sale astfel încât acesta se va putea întâlni din nou cu fanii.

Vă mulțumim.”

sursa: soompi

7 gânduri despre „Big Hit Music oferă detalii despre starea de sănătate a lui Beomgyu din TXT și planurile pentru Turneul din S.U.A

 1. zicoji13

  Mai bine să aibă grijă de el, o fi el dornic să își încânte fanii, dar mai bine să ne încânte cu vești bune despre sănătatea sa.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Bianca

  Beomgyu, nu îți face griji pentru MOA deoarece noi te vom susține oricând. Fă-te bine cu timpul și odihnește-te ca să ne putem vedea sănătoși cu toții. 💖

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s