Eunchae și Kazuha din LE SSERAFIM reflectă asupra succesului grupului

LE SSERAFIM’s Hong Eunchae And Kazuha Celebrate Their First Magazine Covers By Reflecting On The Group’s Success

Cele două fete celebrează participarea în cadrul primului lor pictorial, pentru revista Cosmopolitan!

Pentru revistă, membrele Kazuha și Eunchae din LE SSERAFIM au fost modelele brandului Fendi. Tema ședinței foto a fost „Femei puternice care fac față provocărilor”, fiind una potrivită pentru cele două colege de trupă. Acest pictorial este totodată și o realizare personală pentru fete, deoarece este prima dată când participă la unul, după doar două luni de la debutul grupului.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Kazuha și Eunchae au reflectat asupra succesului trupei LE SSERAFIM. Kazuha a spus: „Din punctul de vedere a unei persoane care a făcut balet vreme de 15 ani, lumea K-pop este una total nouă și diferită pentru mine. La fel cum versurile melodiei „FEARLESS” spun „Nu am nicio frică”, aș vrea să înaintez fără teamă mai departe!”

Eunchae a adăugat: „Înainte de a debuta, îmi făceam multe griji că voi deveni anxioasă, dar când am urcat pe scenă, a fost destul de distractiv! Sunt genul de persoană căreia îi place să se afle pe scenă.”

Deși au trecut două luni de la lansarea melodiei „FEARLESS”, popularitatea acesteia crește pe zi ce trece, fiind în continuu prezentă în topul Billboard’s Global Excl. U.S. 

Kazuha și-a împărtășit gândurile cu privire la succesul trupei spunând: „A fost dificil să ne dăm seama de popularitate până când am fost în Japonia. Întâlnirea cu fanii și urcatul pe scenă m-au făcut să-mi dau seama că avem parte de susținere adevărată aici în Japonia. Mergând mai departe, mi-aș dori să întâlnesc fanii din Japonia și nu numai, ci și fanii din întreaga lume!”

Eunchae a fost încântată de părerile cu privire la debut, spunând fericită: „Sunt fericită pentru că se pare că oamenii ne ascultă melodia acum, chiar și după ce am încheiat activitățile promoționale! Încă este super să auzim melodia noastră când ne plimbăm pe stradă!”

sursa: soompi

3 gânduri despre „Eunchae și Kazuha din LE SSERAFIM reflectă asupra succesului grupului

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s