Park Bo Gum își reînnoiește contractul cu marca „Eider” și primește o sumă record de bani

Pe 20 iulie, brandul francez „Eider Korea” a confirmat că actorul Park Bo Gum a decis să-și reînnoiască contractul  după ce s-a întors din serviciul militar obligatoriu.

Park Bo Gum a semnat inițial ca model al mărcii „Eider” în anul 2017. Actorul a continuat să promoveze brandul de îmbrăcăminte pentru activități de exterior/sport timp de 3 ani, devenind cunoscut sub numele de „omul Eider”. Cea mai bine vândută jachetă căptușită a mărcii este, de asemenea, denumită „geaca Park Bo Gum”.

După ce a revenit din serviciul militar obligatoriu efectuat în marina sud coreeană la începutul acestui an, Park Bo Gum a decis oficial să continue ca imaginea brandului „Eider”. Se spune că lui Park Bo Gum i s-a oferit cea mai mare sumă de bani pentru un contract de publicitate din istoria acestei industrii, ceea ce demonstrează statutul de top al vedetei pe piața de promovare a diferitelor branduri.

Este de așteptat ca actorul să își înceapă activitățile ca model oficial pentru „Eider” în toamnă. Între timp, vedeți mai jos o previzualizare a ședinței foto a actorului pentru produsele de toamnă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s