Yeonjun din TXT discută despre modul în care a învățat să-și exprime durerea

TXT’s Yeonjun Opens Up About Learning To Honestly Express His Pain

Idolul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista japoneză SPUR!

Un lucru special în legătură cu această colaborare este faptul că Yeonjun din TXT este primul membru al unui grup k-pop care este invitat să reprezinte imaginea revistei japoneze. În cadrul interviului care a urmat ședinței foto, idolul a discutat despre obiectivele de viitor și altele.

Pentru început, Yeonjun a reflectat asupra discografiei trupei TXT și motivul pentru care atât de mulți ascultători au fost influențați de melodiile băieților. Acesta a spus: „Atât seria numită „The Chaos Chapter”, cât și „minisode” deschid subiectul rănilor sufletești și a durerii pe care o trăim. Eu cred că, pentru că ne scriem propriile povești, atunci melodiile noastre ajung în mod natural identificabile pentru multe persoane de vârsta noastră.”

Artistul a mai dezvăluit, de asemenea, că munca pentru producerea albumelor i-a schimbat mentalitatea de a face față unor sentimente sau emoții dureroase. El a explicat: „În trecut, mi-am ascuns durerea sufletească și am stat în singurătate. Prin intermediul acestor albume, am învățat să exprim asta.”

În prezent, grupul TXT se pregătește de lansarea celui de-al treilea album japonez, numit „GOOD BOY GONE BAD”, în data de 31 august, după ce a interpretat melodii în cadrul celui mai mare festival japonez de muzică, „Japonia Summer Sonic”, atât în Tokyo, cât și în Osaka, pe 20 și 21 august.

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s