Jinyoung din GOT7 reflectă asupra schimbărilor sale de la debut, ce așteptă de la vârsta de 30 de ani + altele

GOT7’s Jinyoung Reflects On How He’s Changed Since Debut, Shares What He’s Looking Forward To In His 30s, And More

Jinyoung din GOT7  a participat la un interviu cu revista Arena Homme Plus!

După pictorialul său cu aer visător,  Jinyoung a vorbit despre drama sa recentă, „Yumi’s Cells 2”, unde joacă rolul lui Yoo Babi. Cum drama este bazată pe un webtoon, Jinyoung a împărtășit greutățile prin care a trecut pentru a se adapta la acest scenariu, zicând: „Nu am putut să întorc spatele fanilor. Dacă m-aș fi raportat la webtoon, nu aș fi putut juca acest personaj.”

Jinyoung a fost întrebat și despre povestea lui Yoo Babi, acolo unde nu s-a putut raporta cu acesta. El a răspuns: „Partea unde este un cutremur în satul lui Babi, deoarece începe să aibă sentimente pentru Da Eun.” 

Acum că au trecut 10 ani de la debutul lui Jinyoung ca parte a JJ Project, acesta a vorbit despre evoluția sa personală. El a împărtășit: „Mă simt mai puțin anxios decât mă simțeam înainte. Este minunat dacă fac ceva bine, însă indiferent de rezultat, nu mă stresez prea mult din cauza anxietății.”  

Înainte ca Jinyoung să fi debutat cu JJ Project, a avut primul său rol ca actor în drama „Dream High 2”. În privința dramei care i-a deschis calea spre actorie și făcut să îndrăgească acest lucru,  Jinyoung a ales „My Love Eun Dong” din 2015. Acesta a explicat: „Eram sigur despre pasiunea mea, atunci când îl jucam pe Park Hyun Soo în 1995 în „My Love Eun Dong”. A fost pentru prima dată când am jucat rolul unui personaj cu un fir narativ independent. A fost chiar distractiv.”

Este des spus că, atunci când ai 20 de ani, se plantează rădăcinile, iar la 30 de ani le faci să crească. Atunci când a fost întrebat despre propriile rădăcini, Jinyoung a comentat: „Cred că le-am plantat cu grijă.” 

El a adăugat: „Dacă ele ar fi stat singure, atunci ar fi căzut, dar cum rădăcinile mele au fost sădite în oameni buni din jurul meu, chiar dacă un vânt puternic suflă, s-ar putea strica pentru moment, dar nu cred că vor dispărea pentru totdeauna.” 

Cum urmează să își schimbe prefixul vârstei, Jinyoung a spus că acest deceniu i-a făcut cunoștință cu oameni buni. Acesta a explicat ce așteaptă cu nerăbdare atunci când va avea 30 de ani: „Nu-i așa că gama mea de provocări va fi mult mai largă? Aspectul meu se va schimba, iar personajele pe care le voi portretiza vor deveni mai diverse, ceea ce mă entuziasmează.” 

Cu salutări pentru viitor, Jinyoung a mărturisit: „Chiar dacă nu știu unde mă îndrept, cariera mea va continua, sper, pentru mult timp de acum înainte. Când văd actori seniori care muncesc în continuu și în mod constat pe parcursul anilor, am un respect față de ei. Vreau să continui munca cu o imagine solidă.”

Puteți citi întregul interviu și pictorial în revista Arena Homme Plus, ediția din august.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s