P NATION își exprimă condoleanțele pentru angajatul ce a decedat în urma spectacolului „Summer Swag” al lui PSY

P NATION a lansat o declarație de presă referitoare la moartea unui angajat ce a fost rănit în timpul programului de muncă!

Declarația a fost făcută publică în seara zilei de 31 iulie, scoțând la iveală detalii despre accidentul din provincia Gangwon în urma căruia un angajat și-a pierdut viața în timp ce dezasambla scena spectacolului „Summer Swag” al lui PSY.

„Bună ziua! Aici este P NATION!

În primul rând, inimile noastre sunt îndurerate pentru că trebuie să vă transmitem această veste tristă. La ora 15:50  (după fusul orar coreean) pe data de 31 iulie, un membru al echipei de construcții și-a pierdut viața în Complexul Sportiv Gangneung din provincia Gangwon. Decedatul era un bărbat de 20 de ani de origine mongolă care a fost angajat pentru a produce piese de rezistență pentru scenă. Oferim sincerele noastre condoleanțe decedatului care și-a pierdut viața în urma unui accident nefericit. De ademenea, transmitem condoleanțe și familiei îndurerate. 

P NATION cunoaște prea bine eforturile personalului care transpiră în culise, iar acest lucru face ca accidentul să fie și mai sfâșietor. Vom face tot posibilul să avem grijă de ultimul drum al decedatului. În plus, vom face tot posibilul să venim cu măsuri mai vigilente de prevenție pentru a evita astfel de accidente tragice. ”

Anterior s-a raportat că muncitorul a căzut de la 20 de metri înălțime în timp ce lucra la îndepărtarea unui reflector care fusese instalat pentru spectacolul  lui PSY. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, însă nu a supraviețuit. Poliția cercetează în prezent acest caz.

Sincere condoleanțe!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s