J-Hope din BTS vorbește despre evoluția la Lollapalooza, sprijinul lui Jimin și altele

BTS’s J-Hope Talks About Performing At Lollapalooza, Receiving Support From Jimin, And More

Idolul a făcut istorie la Lollapalooza!

În data de 31 iulie, J-Hope din BTS a cântat la Lollapalooza, un festival anual de muzică care are loc în Chicago, devenind primul artist coreean care a urcat pe scena principală a unui festival muzical major din Statele Unite.

Idolul a interpretat un total de optsprezece melodii, inclusiv piesele din noul său album solo „Jack In The Box”, primul său mixtape „Hope World” și „Chicken Noodle Soup” (interpretat pe scena alături de Becky G), precum și piese de la BTS, cum ar fi „BTS Cypher Pt. 1” și „Dinamite”.

Spre sfârșitul concertului, J-Hope a spus: „Acesta este un moment semnificativ pentru mine. Aceasta este doar o parte a procesului de concepere a unui album care a început cu ambiție și lăcomie, dar care a ajuns la final. Prin acest album, toate activitățile mele mi-au adus beneficii și am câștigat multe în timp ce participam la Lollapalooza și am văzut pe toată lumea. Mulțumesc tuturor celor care au venit la concert. E o onoare. Este puțin jenant, dar aș dori să spun că sunt mândru de mine că am depășit acest moment.”

După ce evoluția sa s-a încheiat, J-Hope a susținut un live pe V LIVE, unde și-a împărtășit gândurile despre festival. El a spus: „S-a terminat cu adevărat. Sunt cu adevărat recunoscător pentru tot. Am exersat în fiecare zi câte șase ore. A fost o evoluție importantă și nu puteam păta numele BTS cu o evoluție atât de mare precum apariția lui J-Hope din BTS.”

Idolul a mai menționat că s-a simțit alinat de susținerea lui Jimin, colegul său, care a participat la întreg festivalul. Jimin l-a complimentat pe prietenul său după prestație, spunând: „Am vizionat totul ca un fan adevărat astăzi.”

J-Hope a remarcat: „Ajutorul lui Jimin a avut un rol important. În timp ce mă pregăteam pentru Lollapalooza, mă simțeam de parcă eram într-o lume întunecată, dar Jimin a devenit lumina mea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s