Trupa LE SSERAFIM anunță numele fandomului și lansează un videoclip cu logo-ul

Watch: LE SSERAFIM Announces Official Fan Club Name With Logo Video

Trupa de fete anunță numele clubului de fani!

În data de 8 august, trupa de fete LE SSERAFIM a lansat un videoclip în care ne prezintă logo-ul și dezvăluie numele oficial al fandomului. De acum, clubul fanilor care susțin grupul se va numi FEARNOT.

Pe lângă logo-ul și numele dezvăluit, agenția Source Music a lansat o declarație în care și explică semnificația din spatele numelui. Se pare că FEARNOT este un joc de cuvinte care combină două expresii în limba engleză și coreeană. LE SSERAFIM este o anagramă pentru expresia „I’M FEARLESS”, iar astfel, numele fan-clubului se află în strânsă legătură cu numele trupei. Pronunția în coreeană a numelui se aseamănă cu cuvântul „înflorire.”

Source Music a declarat:

Bună ziua! Suntem Source Music.

Suntem astăzi aici pentru a vă dezvălui numele oficial al fandomului „FEARNOT” pentru fanii LE SSERAFIM. „FEARNOT” este un omonim al cuvântului „înflorire” în coreeană și semnifică faptul că trupa LE SSERAFIM pășește înainte fără teamă, iar fanii nu se tem nici ei, susținând și iubind grupul. Aceștia se unesc pentru a „înflori” în fiecare moment.

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de FEARNOT, care i-a trimis trupei LE SSERAFIM multă dragoste și sprijin și vă cerem aceste lucruri în continuare. Vă mulțumim. ”

Mai jos aveți și videoclipul lansat! Tu ce părere ai de numele ales de fete?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s