Prietenii pufoși ai idolilor K-Pop

Faceți cunoştinţă cu animalele de companie ale idolilor voștri preferați!

Cu un program foarte aglomerat, este frumos să vezi cum idoli K-Pop îi au pe prietenii lor pufoși să le țină companie. Până la urmă, cel mai minunat sentiment din lume este atunci când ajungi acasă obosit după un program încărcat, iar animăluțul tău te întâmpină plin de energie, astfel înveselindu-te.

Iată 8 animăluțe drăgălașe pe care idolii K-Pop le îngrijesc cu dragoste!

1)  Jessi și Chewie: La fel de carismatic ca stăpâna lui, Chewie este un ghem de drăgălășenie!

2)  Jungkook din BTS și câinii săi Bam, Song și Paeng: Mulți dintre fani l-au văzut deja pe Bam, însă doar câțiva știu de ceilalți doi câini: Song și Paeng, numiți așa deoarece semănă ca niște ciuperci.

3)  Key din SHINee și CommeDes x Garcons: La fel ca stăpânul lor plin de atitudine jucăușă și obraznică, prietenii pufoși ai lui Key și-au făcut apariția în emisiunea „I Live Alone”, și nu numai atât ci aceștia au chiar și conturi personale de Instagram!

4) Ahn Hyo Seop și Ba-ul:  N-o să vă vină să credeți, dar Ahn Hyo Seop este un iubitor de pisici! În interviuri, el l-a menționat pe motanul să, Ba-ul, a cărui nume semănă cu cel al actorului Paul.

5)  Hyolyn și Rino x Simba: Hyolyn este cunoscută ca fiind o mare iubitoare de pisici. Din păcate, Rino a murit din cauza vârstei înaintate pe care o avea, dar Hyolyn continuă să-și arate iubirea pisicilor pe care le adoptă!

6)  Seol In Ah și Julie: Contrar personalității exuberante a artistei, Julie este este mult mai calmă ca ea. Se pare că până la urmă opușii se atrag!

7)  RM din BTS și Moni: Destul de popular printre fani, RM își arată iubirea sa asupra lui Moni. Uitați ce urechiușe drăgălașe are! Nu ai cum să nu te îndrăgostești de el!

8)  Jennie din BLACKPINK și Kai x Kuma: Jennie le face mereu poze animăluțelor sale. Se vede că este o iubitoare de câini!

 

Care este animalul vostru preferat?

sursa: allkpop 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s