B.I, fostul membru iKON, citește tweet-uri 18+ pentru BuzzFeed

Imagine

Kim Hanbin, cunoscut sub numele de scena B.I, a citit câteva tweet-uri aprinse de la fani!

În urmă cu o lună, pe data de 30 iulie, fostul lider al grupului iKON a apărut pe canalul de YouTube BuzzFeed Celeb unde a citit tweet-uri fierbinți lăsate de fanii lui. Surprins de ceea ce vede, cântărețul a rămas de multe ori fără cuvinte, continuând să repete faptul că fanii lui au o imaginație bogată.

Înainte de a începe să citească gândurile marcate cu 18+ ale fanilor, B.I a spus: „Sunt aici cu BuzzFeed pentru a vă citi tweet-urile însetate. Sunt destul de nervos să le citesc, dar o să-mi dau silința!”

Rubrica „Thirst Tweets” a început cu câteva gânduri inocente ale fanilor cum ar fi „Oamenii sunt însetați după tine, dar eu vreau doar să îmi întâlnești părinții”, „Oamenii atrăgători îl apreciază pe Kim Hanbin”, urmând ca înțelesul tweet-urilor să devină din ce în ce mai aprins, „Am auzit că faci muzică numai în studio, dar noi putem face dragoste oriunde”, „Hunbin arată atât de bine. Câteodată mă uit la el și vreau să latru”, „Suntem de aceiași vârstă, dar mereu am avut această dilemă dacă ar trebui să te strig baby sau daddy”.

Artistul a declarat că oamenii din Coreea de Sud nu folosesc astfel de expresii atunci când a citit tweet-ul „Kim Hanbin aka B.I te pot ajuta să faci muzică prin a te face să atingi note înalte în pat”, spunând: „Wow, fraza asta este puternică. Este construită frumos. Nu am auzit niciodată oameni care să spună asta în Coreea de aceea creierul meu este puțin amețit acum.”

Pentru a vedea reacția artistului la celelalte gânduri ale fanilor săi urmăriți videoclipul de mai jos!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s