[CCC] Hackerul amenință cu poze de la „întâlnirile” „V-Jennie” + Jennie ar fi împărtășit des fotografiile cu prietenii lui V

Hackerul care tot distribuie online poze furate cu Jennie și V din BTS spune că este gata să expună publicului și mai multe imagini și spune că Jennie ar fi împărtășit des fotografiile cuplului cu prietenii lui V.

Articolul: „V ♥ Jennie”, ai fost victima unei scurgeri de informații ? Hackerul amenință că „continuă să posteze”?

Sursa: Money S

V din BTS și Jennie, care sunt în mijlocul unor zvonuri despre  o relație, sunt amenințati.

Pe 25 august, un articol intitulat „Imaginile de la întâlnirile cu V-Jennie sunt rezultatul unei infracțiuni” a fost postat într-o comunitate online. Autorul a scris: „Toată lumea pare să fi văzut pozele de întâlniri ale lui V și Jennie. Am decis să scriu despre asta pentru că amândoi sunt victimele unei infracțiuni”.

„Există rapoarte că Jennie a postat acele poze pe contul ei privat de IG și că contul a fost piratat. Dar acest lucru nu este adevărat. Contul privat al lui Jennie este cunoscut de aproape 4 ani și nu a existat nicio actualizare acolo de 1 an. Acum este un cont dezactivat. Ea nu a încărcat niciodată acele imagini scurse în acel cont.”

„Traseul acestei scurgeri de informație este neclar, dar privind contul de Twitter al persoanei care a postat prima poză se pare că telefonul mobil al lui Jennie sau contul iCloud a fost piratat. Hackerul are informațiile personale ale lui Jennie și își încarcă pozele una câte una fără acordul ei.”

Autorul a publicat apoi contul SNS al hackerului și a declarat: „Hackerul care a distribuit prima fotografie trimite în prezent amenințări menționând numele lui Jennie și pe cel al cunoștințelor lui V”. Hackerul este văzut scriind într-o postare: „Lui Jennie îi place foarte mult să-și împărtășească pozele cu V și prietenii lui. Nu-i așa, A? Poate că presa îl poate intervieva pe A”.

Autorul a subliniat: „Menționându-l pe A în acest fel, nu vor avea de ales decât să contacteze hackerul. Aceasta este aceeași metodă la care sunt supuse vedetele de la Hollywood. În plus, hackerul continuă cu amenințări spunând că „va încărca o fotografie pe zi”. .”

 

fred: Dacă m-aș  întâlni cu Taehyung, mi-ar plăcea foarte mult să împărtășesc poze cu mine cu tae și prietenii lui…Jennie este la fel ca majoritatea dintre noi, lăsați-i pe ea și pe Taehyung în pace

HI8: Este evident că nu le pasă, așa că lansează și mai multe poze

dino: Că se văd sau nu, faptul că oamenii dezvăluie lucruri este atât de sucit și sunt oameni care așteaptă cu nerăbdare asta, sunteți bolnavi

Ddela: Întrebare adevărată e ce se întâmplă dacă presupusul hacker nu este un hacker, ci un căutător de atenție care caută influență și o primește și ce se întâmplă dacă sunt prieteni? Dacă sunt fotografii editate, dar fanii Kpop înghit literalmente orice rahat, de aceea continuă. fanii vestici Stan nu ar face niciodată din asta o problemă mare, pentru că știm cu adevărat cât de dure pot fi editările și oamenii spun că dacă se întâlnesc, felicitări. băi, nu aveți nicio logică pentru că amândoi nu au spus nimic despre asta, credeși că V este cineva căruia îi este frică să-și spună gândurile. Cred că dacă ar fi cu adevărat cu ea ar spune asta.

welp: Cred că ai putea avea dreptate. Totuși, nu sunt sigur dacă o cunosc personal pe Jennie sau pe V. Fotografia cu ei în apartamentul lui este PUR editată. Cu siguranță este un fals. Nu sunt fan al niciunui grup, dar mă uitam la un chat cu coreeni care vorbeau despre acea fotografie în special, iar prim-planurile erau destul de grăitoare.

Ddela: 😂 și sunt tăcuți în privința scurgerilor de info, da, așa cum am spus,  veți înghiți orice rahat!

I’m really cute tho: dacă ar fi fost editate oamenii ar fi găsit deja originalele

Lemon: Deci hackerul îi șantajează. Ei au menționat că este similar cu stilul Hollywood. Mă întreb dacă această persoană este un non coreean.

babyypink: Tupeul acestei persoane. Jennie și Taehyung ar trebui să o dea în judecată**

Doongfly: da, domnule hacker, te rog lansează mai multe, vreau să știu că se întâlnesc fericiți, Doamne, își trăiesc viața, tineri și hot

 

Sursa

Un gând despre „[CCC] Hackerul amenință cu poze de la „întâlnirile” „V-Jennie” + Jennie ar fi împărtășit des fotografiile cu prietenii lui V

  1. zicoji13

    ”da, domnule hacker, te rog lansează mai multe, vreau să știu că se întâlnesc fericiți, Doamne, își trăiesc viața, tineri și hot” de ce nu gândesc mulți așa? dacă ar fi ceva, lăsați oamenii să fie fericiți

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s