Jang Gyuri, ex fromis_9, semnează contract cu o nouă agenție 

Jang Gyuri se va concentra asupra actoriei și este de acum mangeriată de agenția  JUST Entertainment! Aflați mai multe în articolul de mai jos.

Pe 29 august, JUST Entertainment a anunțat prin Instagram că Jang Gyuri a semnat un contract exclusiv cu ei, împreună cu un scurt clip al salutului ei. Jang Gyuri a spus: „Voi lucra cu JUST Entertainment. Cred că de acum înainte vă voi putea saluta în diverse moduri ca actriță. Vă rog să așteptați cu nerăbdare actoria mea în viitor.”

Jang Gyuri, care a debutat în 2017 ca membră a grupului de fete fromis_9 prin „Idol School” al lui Mnet, și-a construit cariera de actorie jucând în serialul tvN „It’s Okay To Not Be Okay” și în drama web de la tvn „Dating Class”, prin care și-a arătat potențialul ca actriță. Jang Gyuri a părăsit fromis_9 după expirarea contractului ei în iulie 2022. Recent, a fost confirmată pentru rolul lui Tae Cho Hee în noua dramă de la SBS „Cheer Up” (titlu literal).

JUST Entertainment a fost înființată în 2020 de experți cu peste 10 ani de experiență în companii de management și în prezent manageriază actori mari din industrie precum Yoon Kye Sang, Kim Sang Ho, Jung Woong In, Park Ji Hwan, Kim Joo Ryoung, Oh Seung Hoon și Seo Ji Hye.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s